Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
89 ,- 6609 ,-
Vægt
0 kg 68 kg
Farve
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Antal personer
mere.. mindre
Antal Stole
mere.. mindre
Køn
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
721 varer

Friluftsliv

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Friluftsliv. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Jagt & skydning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Jagt & skydning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Camping & vandreture
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Camping & vandreture. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fiskeri
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fiskeri. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dressur
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dressur. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Cykling
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Cykling. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sejling & vandsport
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sejling & vandsport. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Klatring
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Klatring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Løbehjul
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Løbehjul. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skateboarding
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skateboarding. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Udendørsspil
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Udendørsspil. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vintersport &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vintersport & -aktiviteter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Golf
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Golf. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Drikkesystemer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Drikkesystemer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 721
 • Cykelanhænger sort og gul 25 kg
  669,- 739,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 35573

  Cykelanhænger sort og gul 25 kg

  Denne alsidige cykelanhænger har en maksimal lastkapacitet på 25 kg. Den er et perfekt valg til ture i lokalområdet eller længere ture. Denne cykelanhængers stel er lavet af stål, der gør den meget robust og holdbart. Takket være sit 100 % polyesterstof er bagagerummet med sit medfølgende dække vandtæt. Samtidig har den et kuglekoblingsdesign til hurtig...

  669,-
  4-5 Hverdage
 • Stand Up Paddle Board-sæt SUP surfbræt oppustelig rød og hvid
  2.359,- 2.789,- 4-5 Hverdage

  SPAR 430,- Tilbud!

  Varenummer: 35140

  Stand Up Paddle Board-sæt SUP surfbræt oppustelig rød og hvid

  SUP-bordet er ideelt til læring, rekreativ padling og padling på små bølger med komfort og stabilitet. Brættet er udstyret med specielle højtryksskrueventiler, der gør det nemt og hurtigt at blæse det op og tømme det for luft. De to fastgjorte finner og ene aftagelig finne er robuste og sørger for problemfri padling. En praktisk bæretaske er inkluderet...

  2.359,-
  4-5 Hverdage
 • Mongolsk myggenet 2 åbninger 200 x 180 x 150 cm hvid
  249,- 349,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 33222

  Mongolsk myggenet 2 åbninger 200 x 180 x 150 cm hvid

  Dette myggenet egner sig både til indendørs- og udendørsbrug. Det er en perfekt måde, hvorpå du kan holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det mest behagelige sted at sove. Dette myggenet er lavet af 100 % polyester og er formet som en mongolsk jurte med to åbninger. Myggenettets fine trådnet (225 huller/kvadrattommer)...

  249,-
  4-5 Hverdage
 • 4-personers telt grøn
  529,- 679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 35275

  4-personers telt grøn

  Dette telt er perfekt til at tage med på campingeventyr! Det har et behageligt interiør og er velegnet til camping i det fri, festivaler og til ferie på en campingplads. Det vandafvisende oversejl med ekstra top og PE-gulv sikrer dig, at du kan sove tørt og rent. Jernrammestrukturen føjer til dets robusthed og holdbarhed. Dette telt har to vinduer med...

  529,-
  4-5 Hverdage
 • Oppusteligt standup-paddleboardsæt blå og hvid
  2.579,- 2.679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 35571

  Oppusteligt standup-paddleboardsæt blå og hvid

  SUP-bordet er ideelt til læring, rekreativ padling og padling på små bølger med komfort og stabilitet. Oppustning og luftudtagning er hurtigt og nemt, da den er udstyret med specielle højtryks-skrueventiler. To i forvejen fastgjorte finner og en aftagelig finne er robuste og sørger for problemfri padling. En praktisk bæretaske er inkluderet for nem og...

  2.579,-
  4-5 Hverdage
 • Cykelanhænger/trækvogn 155 x 61 x 83 cm sort stål
  689,- 839,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 35630

  Cykelanhænger/trækvogn 155 x 61 x 83 cm sort stål

  Denne praktiske cykelanhænger/trækvogn, der har en transportkasse, er perfekt til ture i lokalområdet eller lange ture. Denne cykelanhænger har en maksimal lasteevne på 50 kg. Den er designet med et kuglekoblingssystem for nem fastspænding til cyklen. Den kommer med 2 håndtag på trækstangen og kan også bruges som trækvogn med en maksimal lasteevne på 70...

  689,-
  4-5 Hverdage
 • Campingtelt stof 9 personer mørkeblå og blå
  1.029,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 35048

  Campingtelt stof 9 personer mørkeblå og blå

  Dette store telt er perfekt til alle dine campingture! Det har et behageligt interiør, der er egnet til camping udendørs, rejser og til ferie på en campingplads. Dette telt er stort nok til at rumme op til 9 personer. Det har 3 forskellige rum, der hver har rigelig plads til maks. 3 personer. Teltet er let at slå op, og det tager kun få minutter at slå...

  1.029,-
  4-5 Hverdage
 • Cykelanhænger 130 x 73 x 48,5 cm sort stål
  659,- 769,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 35628

  Cykelanhænger 130 x 73 x 48,5 cm sort stål

  Denne tohjulede cykelanhænger, der har en maksimal lasteevne på 50 kg, er perfekt til transport af tunge varer som fx bagage, planter, værktøjer eller købmandsvarer. Cykelanhængeren har et kuglekoblingsdesign til nem og hurtig påsætning på cyklen. De hængslede front- og bagklapper gør det nemt at på- og aflæsse store eller uhåndterlige genstande. Takket...

  659,-
  4-5 Hverdage
 • Myggenet 2 åbninger 200 x 120 x 130 cm hvid
  219,- 249,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 33218

  Myggenet 2 åbninger 200 x 120 x 130 cm hvid

  Dette myggenet egner sig både til indendørs- og udendørsbrug. Det er en perfekt måde, hvorpå du kan holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det mest behagelige sted at sove. Dette myggenet er lavet af 100 % polyester og er formet som en mongolsk jurte med to åbninger. Myggenettets fine trådnet (225 huller/kvadrattommer)...

  219,-
  4-5 Hverdage
 • Camping Telt 6 Personer Navy Blå / Lyseblå
  809,- 839,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 35102

  Camping Telt 6 Personer Navy Blå / Lyseblå

  Denne store telt er perfekt til alle dine camping lejligheder !! Det har en behagelig interiør egnet til camping udendørs, rejser og for på ferie på en campingplads. Dette telt er stort nok til at rumme op til 6 personer. Der er 2 forskellige rum, som hver tilbyder rigelig plads til at rumme 3 personer på maksimum. Teltet er let at bygge op, og det tager...

  809,-
  4-5 Hverdage
 • Myggenet 2 stk. rundt 56 x 325 x 230 cm
  189,- 199,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 33224

  Myggenet 2 stk. rundt 56 x 325 x 230 cm

  Dette sæt bestående af 2 stk. runde myggenet er en perfekt måde, hvorpå du kan holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det bedste mulige soverum. Dette myggenet er en rund sengehimmel lavet af 100 % polyester. Det fine trådnet (156 huller/kvadrattommer, som WHO anbefaler), som udgør dette smukke myggenet, sikrer dig både en...

  189,-
  4-5 Hverdage
 • Myggenet 2 åbninger 200 x 150 x 145 cm hvid
  239,- 279,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 33220

  Myggenet 2 åbninger 200 x 150 x 145 cm hvid

  Dette myggenet egner sig både til indendørs- og udendørsbrug. Det er en perfekt måde, hvorpå du kan holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det mest behagelige sted at sove. Dette myggenet er lavet af 100 % polyester og er formet som en mongolsk jurte med to åbninger. Myggenettets fine trådnet (225 huller/kvadrattommer)...

  239,-
  4-5 Hverdage
 • Myggenet til seng firkantet 3 åbninger 2 stk.
  229,- 289,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 33226

  Myggenet til seng firkantet 3 åbninger 2 stk.

  Dette myggenetsæt indeholder 2 stk. og er en perfekt måde at holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det mest behagelige sted at sove. Med dette sæt vil du få en firkantet sengehimmel, som er lavet af 100 % polyester. Dette firkantede myggenets fine trådnet (156 huller/kvadrattommer, som WHO anbefaler) sikrer dig både en...

  229,-
  4-5 Hverdage
 • Cykeltrailertilkobling 2 stk. jern
  219,- 229,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 18630

  Cykeltrailertilkobling 2 stk. jern

  Denne stærke anhængertilkobling vil være særdeles praktisk, hvis du vil bruge din cykelanhænger. Cykeltrailertilkoblingen er lavet af jern. Den er særdeles praktisk at anvende takket være sin nemme montering og hurtige til- og frakobling. Pakken indeholder 2 anhængertilkoblinger.

  219,-
  4-5 Hverdage
 • 4-personerstelt blå
  509,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 35274

  4-personerstelt blå

  Dette telt er perfekt til at tage med på campingeventyr! Det har et behageligt interiør og er velegnet til camping i det fri, festivaler og til ferie på en campingplads. Det vandafvisende oversejl med ekstra top og PE-gulv sikrer dig, at du kan sove tørt og rent. Jernrammestrukturen føjer til dets robusthed og holdbarhed. Dette telt har to vinduer med...

  509,-
  4-5 Hverdage
 • Cykelanhænger sort 50 l
  589,- 629,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 35621

  Cykelanhænger sort 50 l

  Denne praktiske cykelanhænger/trækvogn, der har en transportkasse på 50 l, er perfekt til ture i lokalområdet eller længere ture. Denne cykelanhænger er lavet af stål, hvilket gør den meget robust og holdbar. Den har et kuglekoblingsdesign til hurtig tilslutning til cyklen. Den er udstyret med 2 håndtag på trækstangen, så den også kan bruges som trækvogn....

  589,-
  4-5 Hverdage
 • Levende fælde med 2 døre
  389,- 629,- 4-5 Hverdage

  SPAR 240,- Tilbud!

  Varenummer: 7204

  Levende fælde med 2 døre

  Med sin praktiske størrelse kan denne levende fælde nemt betjenes af en person. Små maskehuller (2,54 x 2,54 cm) er designet til at forhindre flugt og stjålet lokkemad. Denne levende fælde er perfekt til at slippe af med uønskede gæster. Den levende fælde har ingen skarpe kanter, der kan forårsage skade på de fangede dyr. Den levende fælde er lavet af...

  389,-
  4-5 Hverdage
 • Levende fælde med 1 dør
  319,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 210,- Tilbud!

  Varenummer: 7203

  Levende fælde med 1 dør

  Med sin praktiske størrelse kan denne levende fælde nemt betjenes af en person. Små maskehuller (2,54 x 2,54 cm) er designet til at forhindre flugt og stjålet lokkemad. Denne levende fælde er perfekt til at slippe af med uønskede gæster. Den levende fælde har ingen skarpe kanter, der kan forårsage skade på de fangede dyr. Den levende fælde er lavet af...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk løbehjul med sæde 120 W sort
  979,- 1.069,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 35000

  Elektrisk løbehjul med sæde 120 W sort

  Dette sensationelle elektriske løbehjul passer til børn fra 6 år og derover. Den maksimale bæreevne er 50 kg. Løbehjulet har en kraftig 120 W motor, som kan køre op til 12 km/t. Dette elektriske løbehjul kører jævnt, stille og har en miljøvenlig elmotor. Det er udstyret med et kraftigt batteri, som virker i 6 til 8 timer (afhængig af afladningen)....

  979,-
  4-5 Hverdage
 • campingtelt 8-personers 650x240x190 cm iglofacon blå
  1.069,- 1.379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 41125

  campingtelt 8-personers 650x240x190 cm iglofacon blå

  Dette campingtelt kan rumme op til 8 personer med bagage. Det er perfekt til familiecamping med børnene eller en weekendtur sammen med vennerne. Teltdugen er lavet af åndbart 180 T-polyesterstof med en PA-belægning, hvilket hjælper med at blokere for de mest skadelige solstråler. Underlaget i oxfordstof er syet tæt fast til teltet for at beskytte mod...

  1.069,-
  4-5 Hverdage
 • Ethjulet cykelanhænger med opbevaringstaske
  579,- 599,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 35139

  Ethjulet cykelanhænger med opbevaringstaske

  Denne 2-i-1 cykelanhænger, som har en robust ethjulsstruktur, er perfekt, når der skal transporteret genstande. Vores 2-i-1 cykelanhænger kan bruges som en trolley, og den kan let fastgøres på enhver cykel. Den er velegnet til alle cykler som har baghjul med quick-release funktion. Denne 2-i-1 anhænger, som har en maksimal belastning på 40 kg, er designet...

  579,-
  4-5 Hverdage
 • universelt indertelt 200x135x175 cm grå
  459,- 539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 37958

  universelt indertelt 200x135x175 cm grå

  Opgradér dit campingfortelt med vores universelle indertelt. Dette indertelt er ideelt til at tilføje et soveområde til dit fortelt. Dette indertelt er lavet af åndbart polyester, hvilket sammen med det integrerede ventilationsnet sikrer god ventilation og et tilsvarende behageligt teltklima. Gulvet er lavet af robust polyethylen, der er holdbart og...

  459,-
  4-5 Hverdage
 • Telttæppe 300 x 500 cm antracitgrå
  559,- 639,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 35373

  Telttæppe 300 x 500 cm antracitgrå

  Gør din campingtur mere behagelig med vores telttæppe. Du kan placere det i dit telt, under campingvognens markise eller på din terrasse. Telttæppet er lavet af polyethylenmateriale med høj densitet, som har en god vandpermeabilitet og åndbarhed. Telttæppet er designet med integrerede snøreringe i de fire hjørner for nem fastgørelse. Udendørstæppet er...

  559,-
  4-5 Hverdage
 • Soldrevet campingbruser udendørs bad 40 l
  229,- 319,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 3823

  Soldrevet campingbruser udendørs bad 40 l

  Denne campingbruser er ideel til at have med dig på camping, så du nemt kan tage dig et bad efter en lang rejse eller vandretur. Denne soldrevne bruser er lavet af PVC-materiale i høj kvalitet, og det er derfor både vejrbestandigt og meget stabilt i sin struktur. Med sin store kapacitet på 40 l giver det dig mulighed for at tage et grundigt og langt bad....

  229,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 721