Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
109 ,- 5359 ,-
Vægt
0 kg 57 kg
Farve
mere.. mindre
Form
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
4457 varer

Indretning

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Indretning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Pyntepuder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pyntepuder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hynder til stole & sofaer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hynder til stole & sofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kunstværker
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kunstværker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vaser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vaser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stager & lysholdere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stager & lysholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sæsondekorationer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sæsondekorationer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kunstig flora
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kunstig flora. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bogstøtter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bogstøtter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spejle
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spejle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kurve
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kurve. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ure
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Urdele
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Urdele. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fotorammer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fotorammer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tapeter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tapeter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tæpper
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tæpper. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dørmåtter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dørmåtter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Møbelovertræk
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbelovertræk. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Knagerækker og...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Knagerækker og stumtjenere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinduesafskærmning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinduesafskærmning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vinduesafskærmning –...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vinduesafskærmning – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fontæner & havedamme
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fontæner & havedamme. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Have– & trædesten
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Have– & trædesten. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fuglebade
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fuglebade. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fugle– & smådyrshuse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugle– & smådyrshuse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Postkasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser – tilbehør
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Postkasser – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Flag & vimpler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Flag & vimpler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Solure
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Solure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 4457
 • 15 stk. selvklæbende trappemåtter nålenagle 65 x 21 x 4 cm sort
  299,- 379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 1755

  15 stk. selvklæbende trappemåtter nålenagle 65 x 21 x 4 cm sort

  Disse trappemåtter vil ikke blot være en flot dekorativ tilføjelse til din boligindretning, men vil også beskytte dig mod at glide, når du går op og ned ad trapperne, samt forhindre trappen i at blive slidt. Disse måtter er fremstillet af kraftigt, tuftet stof og er således lyddæmpende, skridsikre, varme og behagelige. Disse måtter er også vaskbare og er...

  299,-
  4-5 Hverdage
 • Selvklæbende trappemåtter 15 stk. tuftet 56 x 20 x 4 cm lysegrå
  329,- 339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 1750

  Selvklæbende trappemåtter 15 stk. tuftet 56 x 20 x 4 cm lysegrå

  Disse trappemåtter vil ikke blot være en flot dekorativ tilføjelse til din boligindretning, men vil også beskytte dig mod at glide, når du går op og ned ad trapperne, samt forhindre trappen i at blive slidt. Disse måtter er fremstillet af kraftigt, tuftet stof og er således lyddæmpende, skridsikre, varme og behagelige. Disse måtter er også vaskbare og er...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Polstret sædehynde 120 x 80 x 10 cm sandfarvet
  329,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 28351

  Polstret sædehynde 120 x 80 x 10 cm sandfarvet

  Brug denne behagelige sædehynde til at peppe dine møbler op og tilføje ekstra komfort. Hynden er fyldt med meget bløde polyesterfibre i høj kvalitet. Hynden er også vejrbestandig og resistent over for mug og skimmel, og den er derfor særdeles holdbar.

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Selvklæbende trappemåtter 15 stk. nålenagle 65 x 21 x 4 cm lysegrå
  309,- 349,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 1756

  Selvklæbende trappemåtter 15 stk. nålenagle 65 x 21 x 4 cm lysegrå

  Disse trappemåtter vil ikke blot være en flot dekorativ tilføjelse til din boligindretning, men vil også beskytte dig mod at glide, når du går op og ned ad trapperne, samt forhindre trappen i at blive slidt. Disse måtter er fremstillet af kraftigt, tuftet stof og er således lyddæmpende, skridsikre, varme og behagelige. Disse måtter er også vaskbare og er...

  309,-
  4-5 Hverdage
 • Sædehynde polstret grå 120 x 80 x 10 cm
  329,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 28355

  Sædehynde polstret grå 120 x 80 x 10 cm

  Brug denne behagelige sædehynde til at peppe dine møbler op og tilføje ekstra komfort. Hynden er fyldt med meget bløde polyesterfibre i høj kvalitet. Hynden er også vejrbestandig og resistent over for mug og skimmel, og den er derfor særdeles holdbar.

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Selvklæbende trappemåtter 15 stk. tuftet 56 x 20 x 4 cm sort
  319,- 349,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 1749

  Selvklæbende trappemåtter 15 stk. tuftet 56 x 20 x 4 cm sort

  Disse trappemåtter vil ikke blot være en flot dekorativ tilføjelse til din boligindretning, men vil også beskytte dig mod at glide, når du går op og ned ad trapperne, samt forhindre trappen i at blive slidt. Disse måtter er fremstillet af kraftigt, tuftet stof og er således lyddæmpende, skridsikre, varme og behagelige. Disse måtter er også vaskbare og er...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 3 stk. stof sort
  329,- 379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 37520

  hynder til pallesofa 3 stk. stof sort

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 2 stk. stof sort
  369,- 409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 37519

  hynder til pallesofa 2 stk. stof sort

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  369,-
  4-5 Hverdage
 • Stolebetræk strækbart sort 6 stk.
  269,- 359,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 295

  Stolebetræk strækbart sort 6 stk.

  Disse bløde og rynkefri stolebetræk kan bruges til mange lejligheder, for eksempel i restauranter, hoteller, private hjem eller til fester. De passer på næsten alle slags stole med en højde på op til 55 cm. Betrækket er lavet af strækbart stof med 10 % spandex og kan derfor bare trækkes over stolesædet. Disse stolebetræk kan nemt tages af og gøres rene og...

  269,-
  4-5 Hverdage
 • Vægspejl 70 cm rundt glas
  339,- 449,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 12036

  Vægspejl 70 cm rundt glas

  Tilføj et strejf af minimalistisk æstetik til dit soveværelse, din stue eller garderobe med vores praktiske vægspejl! Dit værelse vil få et rummeligt look og fornemmelse, når det pyntes med dette spejl. Spejlkanten er slebet for at give den et rent look. Du kan også købe flere spejle og arrangere dem i et dekorativt mønster. Spejlet kan nemt monteres...

  339,-
  4-5 Hverdage
 • Elastisk sofabetræk polyesterjersey antracitgrå
  269,- 359,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 642

  Elastisk sofabetræk polyesterjersey antracitgrå

  Dette elastiske 3-personers sofabetræk er designet til at beskytte din sofa imod pletter, spilduheld, kæledyrshår og andre former for skader. Udover at beskytte dit møbel vil dette sofabetræk også komplimentere enhver indretning, du vælger. Vores betræk er lavet af elastisk polyesterjersey og trækkes ganske enkelt ud over møblet. Det passer til næsten...

  269,-
  4-5 Hverdage
 • Insektgardin til døren bambus 56 x 185 cm
  289,- 299,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 30262

  Insektgardin til døren bambus 56 x 185 cm

  Dette dørgardin i bambus præsenterer en praktisk løsning til at holde flyvende insekter ude af huset, men det kan også anvendes rent dekorativt. De tætte bambusstængler vil ikke bare holde insekter ude, men giver også privatliv og varmeisolering, samtidig med at de stadig holder indgangen let tilgængelig.

  289,-
  4-5 Hverdage
 • Fuglehuse 8 stk. træ 12 x 12 x 22 cm
  409,- 849,- 4-5 Hverdage

  SPAR 440,- Tilbud!

  Varenummer: 18956

  Fuglehuse 8 stk. træ 12 x 12 x 22 cm

  Dette skønne fuglehus er fremstillet af holdbart fyrretræ, og det er designet til en heldig, fjeret familie! Det vil give liv i din have og ly til dine fjerede venner. Det har et grønt tag og kabinet i træfarve, og det vil være en perfekt pyntegenstand samt fuglerede. Det er udstyret med en metalbøjle i toppen, så det kan hænges op i din have. Pakken...

  409,-
  4-5 Hverdage
 • UVC-enhed til havedam 10000 l
  479,- 519,- 4-5 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 27734

  UVC-enhed til havedam 10000 l

  Denne UVC-enhed giver dig klart havedamsvand med sunde fisk. Den er nem at installere og vedligeholde. UVC-enheden virker mod patogener. Et vægbeslag og en pære medfølger. Dette produkt kan kombineres med vores biodamfilter.

  479,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 2 stk. stof antracitgrå
  279,- 289,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 37539

  hynder til pallesofa 2 stk. stof antracitgrå

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Grå PVC Dørmåtte 120 x 180 cm
  319,- 329,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 9048

  Grå PVC Dørmåtte 120 x 180 cm

  Denne dørmåtten er en ideel løsning til at stoppe snavs, mudder og fugtighed, før den træder dit hjem eller kontor. Vores højkvalitet dørmåtte er udstyret med en skridsikker PVC-bagside, som holder måtten på plads, mens i brug, så det kan sikkert bruges. Denne dørmåtte er bøjelig, og kan let rulles op for nem opbevaring og transport. Desuden er det let at...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Stolebetræk i stretch 6 stk. antracitgrå
  259,- 409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 933

  Stolebetræk i stretch 6 stk. antracitgrå

  Dette bløde og rynkefri sædebetræk kan bruges til mange lejligheder, for eksempel i restauranter, hoteller, husstande eller til fester. Det passer til næsten alle slags stole med en højde på op til 55 cm. Betrækket er lavet af strækbart stof med 10 % spandex og kan derfor bare trækkes over stolesædet. Disse stolebetræk kan nemt tages af og gøres rene og...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • Insektnet til vindue plissé 160 x 80 cm
  389,- 439,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 3827

  Insektnet til vindue plissé 160 x 80 cm

  Dette insektnet i plissé er et ideelt valg til tagvinduer til at holde irriterende insekter som fluer, hvepse, bier og myg ude uden brug af giftspray eller skrappe kemikalier. Frisk luft kan strømme ind gennem netstoffet. Vores inseknet, lavet af fint kvalitetsnet af høj kvalitet og støttet af en slidstærk aluminiumsramme, vil holde til mange års brug....

  389,-
  4-5 Hverdage
 • Polstret ryghynde 120 x 40 x 10 cm grå
  229,- 249,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 28357

  Polstret ryghynde 120 x 40 x 10 cm grå

  Brug denne behagelige ryghynde til at peppe dine møbler op og tilføje ekstra komfort. Den kan også bruges som en armhynde. Hynden er fyldt med meget bløde polyesterfibre i høj kvalitet. Hynden er også vejrbestandig og resistent over for mug og skimmel, og den er derfor særdeles holdbar. Bemærk: Hynden bliver tyndere med tiden, jo mere den bruges, hvilket...

  229,-
  4-5 Hverdage
 • Dørgardin bambus 90 x 200 cm
  429,- 639,- 4-5 Hverdage

  SPAR 210,- Tilbud!

  Varenummer: 10380

  Dørgardin bambus 90 x 200 cm

  Dette dørgardin af bambus er ideelt til lejligheder, barterrasser og balkoner. Det er perfekt til at holde fluer, myg og andre insekter ude af dit hus, så du kan nyde din dag eller tage en lur uden at blive forstyrret. Dette gardin kan også bruges som dekoration i lokalet. Dets tætte bambusstængler giver privatliv og afholder insekter. Gardinet støjer...

  429,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 3 stk. stof antracitgrå
  299,- 379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 37523

  hynder til pallesofa 3 stk. stof antracitgrå

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  299,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 2 stk. stof sort
  329,- 339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 37537

  hynder til pallesofa 2 stk. stof sort

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  329,-
  4-5 Hverdage
 • Sofaovertræk, stræk, sort, polyesterjersey
  279,- 329,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 638

  Sofaovertræk, stræk, sort, polyesterjersey

  Dette stræksofaovertræk til en 2-personers sofa er designet til at beskytte din sofa mod pletter, spildte væsker, dyrehår og andre former for skader. Udover at beskytte dine møbler vil sofaovertrækket også komplimentere temaet, som du har valgt til dit værelse. Vores sofaovertræk, der er fremstillet af strækbar polyesterjersey, kan bare strækkes over...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • hynder til pallesofa 2 stk. stof cremefarvet
  329,- 339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 37531

  hynder til pallesofa 2 stk. stof cremefarvet

  Vores hynder til pallesofa vil være et perfekt valg, når du skal slappe af og nyde din fritid i den bedste komfort. Takket være den tykke polstring af 100 % polyester er pallehynderne bløde og behagelige at sidde på. De er perfekte til en film- eller spilleaften med familien, men de kan også bruges til afslapning i det dejlige vejr på terrassen. Farve:...

  329,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 4457