Indretning
29025 varer

Indretning

Gør dit hjem til dit eget uden at det skal koste en formue. Hos os finder du alt indenfor boligindretning og vi giver dig inspiration til indretning både ude og inde.

Mangler dine vægge et frisk pust? Så klik ind og se vores udvalg af verdenskort, plakater og prints

Skab hygge, hæng minderne op på væggen eller udtryk din personlige stil med vores flotte LED stearinlysfotorammerspejle, vaser og kunstige planter

Glem ikke at vi også har et bredt udvalg af gulvtæpper, samt gardinermørklægningsgardiner og rullegardiner.

Husk også at vi året rundt har et stort udvalg af pynt til jul og halloween

Trænger haven til et frisk pust, så finder du her vores udvalg af postkasser, flag og vimpler, foderbrætter, fuglehusefontæner, og havedekorationer

Underkategorier

 • Bogstøtter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bogstøtter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dekorative skåle
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dekorative skåle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Duftlys & duftpinde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Duftlys & duftpinde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dørmåtter
  Hos os finder du billige og robuste dørmåtter i alle størrelser og til et hvert behov. 

  Se også vores store udvalg af trappemåtter, tæppeløbere, gulvtæpper, m.m.
 • Flag & vimpler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Flag & vimpler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foderbræt til haven
  Skab liv i haven og hjælp smådyrene igennem vinteren med vores mange flotte og funktionelle foderbrætter til haven. 
  Sæt et foderbræt op i haven og nyd synet af småfuglene i haven til vinter.
 • Fontæner & havedamme
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fontæner & havedamme. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fotorammer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fotorammer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fuglebade
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fuglebade. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fugle– & smådyrshuse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugle– & smådyrshuse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gardiner
  Udtryk din personlige stil og skærm af for lyset med vores store udvalg af gardiner. Her finder du vores udvalg af gardinermørklægningsgardiner og rullegardiner.

  Hold insekterne ude med vores effektive insektgardiner
 • Gulvtæpper
  Hos os finder du billige, robuste og stilsikre gulvtæpper til hele hjemmet. 

  Se vores store udvalg af trappemåtter, tæppeløbere, gulvtæpper, m.m.

  Husk også, at vi har dørmåtter i alle størrelse og til et hvert behov.
 • Havedekorationer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havedekorationer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Have– & trædesten
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Have– & trædesten. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hynder til stole & sofaer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hynder til stole & sofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Jul og Halloween
  Her finder du alt hver hjertet begærer til Halloween og Jul

  Gå på opdagelse i vores brede udvalg af (u)hyggelig dekorationer, kostumer, m.m. til Halloween

  Med julepynt fra Boligcenter.dk finder du alt du behøver for at skabe julestemning både inde og ude.
 • Knagerækker og stumtjenere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Knagerækker og stumtjenere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kunstige Planter

  Elsker du også at have blomster i hele huset? Og glemmer du nogle gange at få dem vandet? Så finder du her vores store udvalg af kunstige planter

  Vi har alt fra kunstige blomster og grønne planter til kunstgræs

 • Kunstværker
  Mangler dine vægge et frisk pust? Hos os finder du et stort udvalg af verdenskort, plakater og prints
  Du finder verdenskort i alverdens design og farvetoner, mens vores plakater og prints kan være både søde, sjove, smykke og inspirerende. 

  Få et kunstværk der dækker hele væggen med vores smukke fototapeter

  Se også vores udvalg af unikke skulpturer og statuer.

  Find dit nye kunstværk lige her og få det leveret lige til døren. 
 • Kurve
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kurve. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • LED stearinlys
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af LED stearinlys. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Møbelovertræk
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbelovertræk. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plantebakker
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af plantebakker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Postkasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser – tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Postkasse – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Pynteklokker
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pynteklokker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pyntepuder
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pyntepuder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Regnmålere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Regnmålere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Solure
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Solure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spejle
  Her finder du vores store udvalg af flotte, unikke og funktionelle spejle

  Find dit nye spejl her, hvad end du er på udkig efter et simpelt spejl uden ramme, et dekorativt vægspejl, som passer til enhver smag, eller måske et af vores flotte og smarte LED spejle med indbygget lys.
 • Stager & lysholdere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stager & lysholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tapet
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tapet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Urdele
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Urdele. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Ure
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vaser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vaser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader