Indretning

Indretning

Gør dit hjem til dit eget uden at det skal koste en formue. Hos os finder du alt indenfor boligindretning og vi giver dig inspiration til indretning både ude og inde.

Mangler dine vægge et frisk pust? Så klik ind og se vores udvalg af verdenskort, plakater og prints

Skab hygge, hæng minderne op på væggen eller udtryk din personlige stil med vores flotte LED stearinlysfotorammerspejle, vaser og kunstige planter

Glem ikke at vi også har et bredt udvalg af gulvtæpper, samt gardinermørklægningsgardiner og rullegardiner.

Husk også at vi året rundt har et stort udvalg af pynt til jul og halloween

Trænger haven til et frisk pust, så finder du her vores udvalg af postkasser, flag og vimpler, foderbrætter, fuglehusefontæner, og havedekorationer

Underkategorier

 • Bogstøtter

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bogstøtter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brevsprækker

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brevsprækker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dekorative bakker

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dekorative bakker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dekorative tallerkener

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dekorative tallerkener. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Duftlys & duftpinde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Duftlys & duftpinde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dørmåtter

  Hos os finder du et stort udvalg af dørmåtter i høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en god dørmåtte, der kan fjerne snavs og skidt fra dine sko, inden du træder ind i dit hjem.

  Vores udvalg af dørmåtter inkluderer alt fra kokosmåtter til moderne måtter i forskellige farver og materialer. Uanset om du har brug for en stor dørmåtte til dit forretningslokale eller en lille måtte til din lejlighed, har vi noget, der passer til dig.

  Vi forstår, at det kan være svært at finde den rigtige dørmåtte, der passer til dine krav og stil. Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder og størrelser, så du kan finde en, der passer til dit hjem eller kontor. Vores dørmåtter er lette at rengøre og vedligeholde, så du kan nyde dem i mange år fremover.

  Hvis du leder efter en pålidelig og holdbar dørmåtte, er du kommet til det rette sted. Vores måtter er lavet af kvalitetsmaterialer og er designet til at tage imod alt slags vejr og slid. Vi er sikre på, at du vil finde en dørmåtte, der passer til dit behov og budget.

  Se også vores store udvalg af trappemåtter, tæppeløbere, gulvtæpper, m.m.
 • Flag & vimpler

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Flag & vimpler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foderbræt til haven

  Skab liv i haven og hjælp smådyrene igennem vinteren med vores mange flotte og funktionelle foderbrætter til haven. 
  Sæt et foderbræt op i haven og nyd synet af småfuglene i haven til vinter.
 • Fontæner & havedamme

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fontæner & havedamme. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fotorammer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fotorammer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fugle- & smådyrshuse

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugle- & smådyrshuse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fuglebade

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fuglebade. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gardiner

  Udtryk din personlige stil og skærm af for lyset med vores store udvalg af gardiner. Her finder du vores udvalg af gardinermørklægningsgardiner og rullegardiner.

  Hold insekterne ude med vores effektive insektgardiner
 • Gardiner - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gardiner - tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Globusser

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Globusser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gulvtæpper

  Drømmer du om at tilføje lidt ekstra hygge og komfort til dit hjem? Så bør du overveje at investere i nogle smukke gulvtæpper eller tæppeløbere. Hos os finder du et stort udvalg af gulvtæpper i forskellige størrelser, farver og materialer til enhver smag og budget.

  Gulvtæpper kan give dit hjem en varm og hyggelig følelse, samtidig med at de beskytter dine gulve mod slid og skader. Tæppeløbere kan også hjælpe med at forbedre sikkerheden i dit hjem ved at reducere risikoen for fald.

  Vores gulvtæpper og tæppeløbere er af høj kvalitet og kan tilpasses til enhver stil og indretning, fra moderne og minimalistisk til klassisk og traditionel. Vi tilbyder tæpper til alle rum i huset, herunder stue, soveværelse og børneværelse.

  Med vores flotte og funktionelle trappemåtter kan du beskytte dine trappetrin og samtidig reducere risikoen for fald på trappen.

  Husk også, at vi har dørmåtter i alle størrelse og til et hvert behov.

  Hos os finder du konkurrencedygtige priser på gulvtæpper og tæppeløbere i høj kvalitet. Vi tilbyder nem levering lige til din dør, så du kan nyde godt af de mange fordele ved at have smukke gulvtæpper i dit hjem. Så hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra komfort og hygge til dit hjem, så tag et kig på vores udvalg af gulvtæpper og tæppeløbere i dag!
 • Have- & trædesten

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Have- & trædesten. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Havedekorationer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Havedekorationer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Husnumre & - bogstaver

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husnumre & - bogstaver. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hynder til stole & sofaer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hynder til stole & sofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Jul og Halloween

  Her finder du alt hver hjertet begærer til Halloween og Jul

  Gå på opdagelse i vores brede udvalg af (u)hyggelig dekorationer, kostumer, m.m. til Halloween

  Med julepynt fra Boligcenter.dk finder du alt du behøver for at skabe julestemning både inde og ude.
 • Knagerækker og stumtjenere

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Knagerækker og stumtjenere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kranse og guirlander

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kranse og guirlander. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kunstig flora

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kunstig flora. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kunstige Planter

  Elsker du også at have blomster i hele huset? Og glemmer du nogle gange at få dem vandet? Så finder du her vores store udvalg af kunstige planter

  Vi har alt fra kunstige blomster og grønne planter til kunstgræs

 • Kunstværker

  Mangler dine vægge et frisk pust? Hos os finder du et stort udvalg af verdenskort, plakater og prints
  Du finder verdenskort i alverdens design og farvetoner, mens vores plakater og prints kan være både søde, sjove, smykke og inspirerende. 

  Få et kunstværk der dækker hele væggen med vores smukke fototapeter

  Se også vores udvalg af unikke skulpturer og statuer.

  Find dit nye kunstværk lige her og få det leveret lige til døren. 
 • Kurve

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kurve. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • LED stearinlys

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af LED stearinlys. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Møbelovertræk

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Møbelovertræk. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plantebakker

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af plantebakker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Postkasser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Postkasser - tilbehør

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Postkasse - tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Pynteklokker

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pynteklokker. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pyntepuder

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pyntepuder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Regnmålere

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Regnmålere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Solure

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Solure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spejle

  Her finder du vores store udvalg af flotte, unikke og funktionelle spejle

  Find dit nye spejl her, hvad end du er på udkig efter et simpelt spejl uden ramme, et dekorativt vægspejl, som passer til enhver smag, eller måske et af vores flotte og smarte LED spejle med indbygget lys.
 • Stager & lysholdere

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stager & lysholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tapet

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tapet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tæpper til trappetrin

  Trappemåtter kan hjælpe dig med at beskytte dine trappetrin og samtidig forbedre sikkerheden ved at reducere risikoen for fald. Hos os finder du et stort udvalg af trappemåtter og tæpper til trappetrin i forskellige størrelser og farver, der passer til enhver smag og indretningsstil.

  Vores trappemåtter er nemme at installere. De er også skridsikre og kan hjælpe med at forhindre ulykker på trappen. Vores tæpper til trappetrin er også af høj kvalitet og kan give dine trappetrin et stilfuldt og dekorativt udseende samtidig med at de beskytter dem mod slid. Vi tilbyder trappemåtter og tæpper til trappetrin i forskellige farver og størrelser, der passer til enhver indretning, fra moderne og minimalistisk til klassisk og traditionelt.

  Investeringen i trappemåtter er en investering i din families sikkerhed og trappens holdbarhed. Vores produkter er af høj kvalitet og holdbare og vil hjælpe med at beskytte dine trappetrin i mange år fremover. Bestil dine trappemåtter i dag og nyd godt af deres mange fordele! Vi tilbyder god kvalitet til overkommelige priser og levering lige til døren.
 • Ure

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ure. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vaser

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vaser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader