Sikkerhed i hjemmet

Sikkerhed i hjemmet

Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Sikkerhed i hjemmet. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Bevægelsessensorer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bevægelsessensorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Børneovervågning

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Børneovervågning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Digital assistent

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Digital assistent. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Intelligente Elpærer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Intelligente Elpærer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Intelligente Stikkontakter

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Intelligente Stikkontakter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • IP-kameraer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige IP-kameraer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sensorer til...

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sensorer til sikkerhedssystemer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sikkerhedsskabe

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sikkerhedsskabe. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sikkerhedssystem

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sikkerhedssystem. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tyveri-Alarmsystem

  Find Tyveri-Alarmsystem på boligcenter.dk. Køb nemt og sikkert et af vores nye og mest intelligente Smartalarm systemer. Med den nye generation af alarmer er det nu muligt at bruge dit WiFi internetforbindelse, i stedet for de tidligere velkendte GSM alarmer.   

  Du har mulighed for at tilkoble op til 99 trådløse enheder til vores alarmsystem. Ved alarmering kan du og din nærmeste modtage smser, opkald eller smart Push notifikationer på jeres smartphones.   Du vil fra appen kunne se hvis en dør eller et vindue står åbent, samt blive underrettet hvis en af de tilknyttede sensorer har lavt batteriniveau.

  Alle vores Alarmsystemer er uden abonnement og du ejer derfor din alarm system.
 • Videoovervågning

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Videoovervågning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader