Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
128 ,- 7523 ,-
Vægt
0 kg 89 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
776 varer

Redskaber

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Redskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Kompressorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kompressorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Maleredskaber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Maleredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sækkevogne og pakkevogne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sækkevogne og pakkevogne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tænger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tænger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hammere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hammere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stiger & stilladser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stiger & stilladser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bukkemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bukkemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sømpistoler &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sømpistoler & hæftemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slibemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slibemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pudsemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pudsemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Polerværktøj &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Polerværktøj & polerskiver. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slagskruenøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slagskruenøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Mureværktøj
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mureværktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmepistoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmepistoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruenøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruenøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bor
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bor. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Loddekolber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Loddekolber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Topnøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Topnøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skorstensbørster
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skorstensbørster. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruetvinger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruetvinger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Savbukke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Savbukke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Måleredskaber & sensorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Måleredskaber & sensorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Drejebænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Drejebænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Arbejdssakse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arbejdssakse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Save
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Save. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Håndholdte cement- &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Håndholdte cement- & malingblandere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Mejsler & dorne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mejsler & dorne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Afrettere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Afrettere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Komprimeringsmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Komprimeringsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slangerensere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slangerensere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dræn til oliefiltre
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dræn til oliefiltre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gevindskæresæt
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gevindskæresæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Værktøjssæt
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøjssæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Håndværktøj til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Håndværktøj til ledninger & kabler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruetrækkere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruetrækkere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brændekløvere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brændekløvere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Multifunktionelle...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Multifunktionelle værktøjer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Høvlemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Høvlemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fræseværktøjer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fræseværktøjer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Svejsepistoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Svejsepistoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fræsemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fræsemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Arbejdslamper
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arbejdslamper. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Opsamlingsværktøj
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opsamlingsværktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Træskærerjern
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Træskærerjern. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Spartler & skrabejern
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spartler & skrabejern. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Høvle
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Høvle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fugepistoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugepistoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • File
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige File. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Økser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Økser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brækjern & koben
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brækjern & koben. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Nitteværktøj
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Nitteværktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Smørepistoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Smørepistoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 776
 • Værkstedsvogn med 7 skuffer rød
  1.139,- 1.449,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 4225

  Værkstedsvogn med 7 skuffer rød

  Brug denne praktiske værkstedsvogn med 7 løse skuffer til at opbevare og organisere dine værktøjer. Hver skuffe har et skridsikkert bundfor for at holde dine værktøjer på plads. Takket være den integrerede lås kan alle skuffer låses på én gang, hvilket forhindrer dem i at åbne utilsigtet, når vognen flyttes rundt. To af drejehjulene har bremser....

  1.139,-
  4-5 Hverdage
 • Airbrush-kompressorsæt med 2 pistoler
  769,- 979,- 4-5 Hverdage

  SPAR 210,- Tilbud!

  Varenummer: 3505

  Airbrush-kompressorsæt med 2 pistoler

  Dette kompressorsæt er designet til brug med airbrush og små sprøjtepistoler, som kan anvendes til alle airbrush-opgaver, spraytan, makeup, tatoveringer, T-shirts, neglekunst, dekoration af cykelhjelme mv.Den professionelle airbrush-sæt består af en minikompressor, to airbrush-pistoler og andet tilbehør:1. Mini-stempelkompressor Denne oliefri...

  769,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
  279,- 409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 6677

  Elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml

  Hvorfor ansætte en anden til at udføre en maleopgave, som du selv kan ordne? Vores brugervenlige, elektriske sprøjtepistol gør malearbejdet mere behageligt, lettere og er tidsbesparende. Den er fantastisk til sprøjtemaling af døre, håndværk, skabe, vægge mv. Malersprøjten er forsynet med 3 dyser i forskellige størrelser til forskellige maleopgaver. Du...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Jordbor orange
  1.209,- 2.039,- 4-5 Hverdage

  SPAR 830,- Tilbud!

  Varenummer: 3524

  Jordbor orange

  Jordboret er udstyret med en 52 cc benzinmotor, det er nemt at betjene og kan anvendes til en lang række boringsopgaver såsom plantning af træer, vejarbejde, isætning af hegnspæle mv. Det benzindrevne jordbor leveres med 3 jordbor i jern, 1 måleflaske, 1 fikseringssæt til bor og 1 værktøjssæt. De 3 medfølgende jordbor har forskellige diametre, så du kan...

  1.209,-
  4-5 Hverdage
 • Værktøjsvogn 100 kg 2-Pack
  609,- 669,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 3459

  Værktøjsvogn 100 kg 2-Pack

  Hold dine værktøjer nemt og sikkert ved hjælp af dette værktøj vogn. Dette hjælpeprogram trailer er af robust konstruktion og er udstyret med to hylder. Hylderne kan være en maksimal belastning på 100 kg. Den røde værktøj vogn er lavet af pulverlakerat stål. Med hjælp fra sine hjul og håndtag, kan du nemt flytte din indkøbsvogn. To af hjulene kan...

  609,-
  4-5 Hverdage
 • Sæt af to justerbare rullebukke
  309,- 419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 3464

  Sæt af to justerbare rullebukke

  Dette er et sæt af to rullebukke, som kan bruges sammen med savbænke, høvlebænk og tykkelseshøvle, hvor øvrig støtte til lange materialer er nødvendigt. Rullebukken har et massivt stålstel med en belastningskapacitet på op til 60 kg. Gummifødderne står fast på glatte overflader. Arbejdshøjden kan nemt justeres med én hånd. Stativet er universelt...

  309,-
  4-5 Hverdage
 • Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler
  1.079,- 1.559,- 4-5 Hverdage

  SPAR 480,- Tilbud!

  Varenummer: 5

  Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler

  Dette kompressorsæt er designet til brug med airbrush og små sprøjtepistoler, som kan anvendes til alle airbrush-opgaver, spraytan, makeup, tatoveringer, T-shirts, neglekunst, dekoration af cykelhjelme mv.Den professionelle airbrush-sæt består af en minikompressor, tre airbrush-pistoler og andet tilbehør:1. Mini-stempelkompressor Denne...

  1.079,-
  4-5 Hverdage
 • Betonvibrator 1500W 220V / 50Hz
  1.229,- 1.329,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 3502

  Betonvibrator 1500W 220V / 50Hz

  Vores robuste og kraftfulde beton vibrator har en kraftig 1500W motor, praktisk bærehåndtag, forstærket stål og drejefod. Det omfatter også en 6 meter lang slange. Denne beton vibrator er et must at få luften ud af den friske beton. Start vibratoren i flydende beton og luft vil langsomt bevæge sig opad. Leverancen omfatter 1x beton vibrator og 1x 6 meter...

  1.229,-
  4-5 Hverdage
 • 2-vejs Manometersæt til Aircondition
  269,- 379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 4090

  2-vejs Manometersæt til Aircondition

  Dette 2-vejs manometersæt kan bruges til at fylde og tjekke airconditonsystemer ved at vise trykket i systemet. Det passer til alle A/C-anlæg i biler og til kommercielle og private A/C-kølesystemer. De farvekodede målere er hurtige, tydelige og nemme at læse. Målerne er indkapslet i stødsikkert materiale for at forhindre skader. Du kan bruge den...

  269,-
  4-5 Hverdage
 • Båndsav med fod og transportkasse stål
  1.619,- 1.869,- 4-5 Hverdage

  SPAR 250,- Tilbud!

  Varenummer: 5331

  Båndsav med fod og transportkasse stål

  Denne kompakte og alsidige båndsav med metalfod er et ideelt værktøjssæt til savning i forskellige materialer. Båndsaven er lavet i stærkt stål, hvilket gør den yderst holdbar. Det praktiske beskyttelseshylster, plastikstøddæmpere og LED-arbejdslampen gør det muligt for brugeren at udføre sit arbejde uden skader. Med en maks. kapacitet på 12,7 x 12,7 cm...

  1.619,-
  4-5 Hverdage
 • Digital vægt 30 kg med genopladeligt batteri
  379,- 609,- 4-5 Hverdage

  SPAR 230,- Tilbud!

  Varenummer: 5326

  Digital vægt 30 kg med genopladeligt batteri

  Vores digitale vægt i høj kvalitet er udstyret med et indbygget, genopladeligt batteri og giver dig nøjagtig måling. Vægten er et ideelt valg til vejning af ting såsom grøntsager, frugt og indpakkede objekter op til 30 kg. LCD-displayet er særdeles klart og kan tydeligt aflæses. Med to vejefunktioner i form af kg og lb er vægten særdeles nem at betjene....

  379,-
  4-5 Hverdage
 • Foldbar sækkevogn med 6 hjul blå
  479,- 579,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 3611

  Foldbar sækkevogn med 6 hjul blå

  Sækkevognen med seks hjul gør det muligt at transportere last op og ned ad trapper, over ujævnt terræn samt på fladt underlag med lethed. Den robuste stålramme og gummihjulene i høj kvalitet sikrer stabilitet og holdbarhed. Sækkevognen er perfekt til at transportere tunge genstande eller varer. Når sækkevognen ikke er i brug, skal du blot folde den for...

  479,-
  4-5 Hverdage
 • Håndholdt slibemaskinesæt til beton 1500 W
  1.329,- 1.389,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 5875

  Håndholdt slibemaskinesæt til beton 1500 W

  Dette praktiske slibemaskinesæt til beton inkluderer en kraftig 1500 W slibemaskine og slibeskiver. Sættet sikrer, at opgaver som slibning og polering bliver udført hurtigt og præcist. Denne slibemaskine er fremstillet af jern og plast og skiller sig ud på grund af den høje pålidelighed og holdbarhed. Med en 1500 W motor kan du opnå gode resultater uden...

  1.329,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk malersprøjte 350 W 800 ml
  249,- 349,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 6678

  Elektrisk malersprøjte 350 W 800 ml

  Hvorfor ansætte en anden til at udføre en maleopgave, som du selv kan ordne? Vores brugervenlige, elektriske sprøjtepistol gør malearbejdet mere behageligt, lettere og er tidsbesparende. Den er fantastisk til sprøjtemaling af døre, håndværk, skabe, vægge mv. Du kan skrue bægermøtrikken af og dreje luftbægeret i 3 forskellige indstillinger til 3...

  249,-
  4-5 Hverdage
 • Dræner til spildolie 49,5 l stål rød
  599,- 709,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 8190

  Dræner til spildolie 49,5 l stål rød

  Denne olieopsamler med beholder er designet til at give en sikker og billig løsning til hurtig og nem dræning og overførelse af motorolie. Den er egnet til brug i værkstedet for opsamling af gammel og forurenet olie ved olieskift. Højden kan justeres fra 95 til 142 cm til opsamling af væsker fra køretøjer på lifte. Denne spildolieopsamler er bygget af...

  599,-
  4-5 Hverdage
 • Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler
  1.199,- 1.539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 340,- Tilbud!

  Varenummer: 4

  Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler

  Dette kompressorsæt er designet til brug med airbrush og små sprøjtepistoler, som kan anvendes til alle airbrush-opgaver, spraytan, makeup, tatoveringer, T-shirts, neglekunst, dekoration af cykelhjelme mv.Den professionelle airbrush-sæt består af en minikompressor, tre airbrush-pistoler og andet tilbehør:1. Mini-stempelkompressorDenne oliefri...

  1.199,-
  4-5 Hverdage
 • Skumskærer med ben 200 W krydsfiner
  1.989,- 2.779,- 4-5 Hverdage

  SPAR 790,- Tilbud!

  Varenummer: 5932

  Skumskærer med ben 200 W krydsfiner

  Skumskæreren har en kombination af funktionalitet og et enkelt look, og den vil være den ideelle hjælper, når du skal skære skum til forskellige arbejdsopgaver. Denne skumskærer er lavet af krydsfiner, hvilket gør den yderst holdbar og robust. Den egner sig til at skærer i polystyren, flamingo og hårdt polystyrenskum. Skæreren har en maksimal...

  1.989,-
  4-5 Hverdage
 • Bit- og topnøglesæt, 1/4" 3/8" & 1/2" skraldenøgle 193 dele
  569,- 669,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 4154

  Bit- og topnøglesæt, 1/4" 3/8" & 1/2" skraldenøgle 193 dele

  Dette topnøglesæt med 193 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspænde og løsne skruer på vanskeligt tilgængelige steder....

  569,-
  4-5 Hverdage
 • trykborsskruestik tværkryds manuel betjening 70 mm
  279,- 389,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 40517

  trykborsskruestik tværkryds manuel betjening 70 mm

  Dette skruestik med tværkryds kan anvendes til sikker fastgørelse af arbejdsmaterialer for præcist metalarbejde. Takket være dets fantastiske spændkraft vil skruestikket ikke flytte sig under boring eller fræsning. Da skruestikket er fremstillet af støbejern, er det stærkt og holdbart. Tværkrydset vil være nyttigt, når der skal bores en masse huller på...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Cementblander elektrisk 63 l 220 W stål orange
  1.209,- 1.539,- 4-5 Hverdage

  SPAR 330,- Tilbud!

  Varenummer: 3873

  Cementblander elektrisk 63 l 220 W stål orange

  Denne cementblander kan håndtere alle former for materialeblandinger på arbejdspladsen. Den er ideel til cement, mørtel og gips. Med denne blander kan du arbejde hurtigt og effektivt, hvilket sparer tid og energi. Den koniske tromleform gør den let at tømme. Vinklen på cementblanderen kan justeres med tippestangen. To store gummihjul giver nem...

  1.209,-
  4-5 Hverdage
 • Hydraulisk krympeværktøj
  399,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 3457

  Hydraulisk krympeværktøj

  Denne hydrauliske crimptang har en 360 ° roterende hoved, så du kan nå ethvert sted med en tang. Denne krusningsindretning / tang er lavet til at skære kabelsko fra 10mm² til 300 mm². Den er velegnet til at skære kobber og aluminium finner. En praktisk bæretaske er inkluderet for nem transport og sikker opbevaring.

  399,-
  4-5 Hverdage
 • Hydraulisk krympetang 4-6-8-10-16-25-35-60 mm²
  399,- 509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 5705

  Hydraulisk krympetang 4-6-8-10-16-25-35-60 mm²

  Denne bærbare og brugervenlige, hydrauliske krympetang er designet til sikker krympning og fjernelse af ledninger. Krympetangen er lavet af stål, hvilket gør den ekstrem holdbar. Det ergonomisk designede håndtag er komfortabelt at holde ved. Den kan håndtere ledninger i størrelser fra 4 mm² til 70 mm². Pakken inkluderer 1 opbevaringskasse og 8 sæt...

  399,-
  4-5 Hverdage
 • Manuel rørbukker
  499,- 619,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 3919

  Manuel rørbukker

  Denne manuelle rørbukkermaskine er konstrueret til at bukke flade og massive rør. Takket være det simple, men praktiske design, er denne maskine let at betjene, selv for en uerfaren bruger. Den store tommelskrue har et plastikcover, så du kan justere på maskinen uden brug af værktøjer. Den kan let og hurtigt monteres på en arbejdsbænk. Denne...

  499,-
  4-5 Hverdage
 • Manuelt betjent bænkmonteret stål rør bøjemaskine
  649,- 739,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 3911

  Manuelt betjent bænkmonteret stål rør bøjemaskine

  Denne alsidige rørbøjemaskine kan anvendes til præcis bøjning af runde rør, firkantede stænger samt båndstål, og er ideel til dagligt værkstedsbrug. Bøjeren er robust konstrueret. Den kan bøje dele op til 6 mm i tykkelse og 50 mm i bredden. Udstyret med 7 forskellige trykruller, kan bøjeren lave utallige designs, såsom U-bolte, rørbøjler, håndtag og...

  649,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 776