Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
139 ,- 5359 ,-
Vægt
0 kg 89 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Stof
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Dimensioner
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Maskestørrelse
mere.. mindre
Maksimal bærekapacitet
mere.. mindre
Maksimal bæreevne
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Bæreevne
mere.. mindre
Glastykkelse
mere.. mindre
Finish
mere.. mindre

Redskaber

277 varer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Redskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Kompressorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kompressorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Maleredskaber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Maleredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sækkevogne og pakkevogne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sækkevogne og pakkevogne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tænger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tænger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hammere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hammere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stiger & stilladser
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stiger & stilladser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bukkemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bukkemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sømpistoler &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sømpistoler & hæftemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slibemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slibemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pudsemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pudsemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Polerværktøj &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Polerværktøj & polerskiver. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slagskruenøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slagskruenøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Mureværktøj
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mureværktøj. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Varmepistoler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Varmepistoler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruenøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruenøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bor
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bor. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Loddekolber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Loddekolber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Topnøgler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Topnøgler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skorstensbørster
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skorstensbørster. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruetvinger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruetvinger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Savbukke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Savbukke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Måleredskaber & sensorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Måleredskaber & sensorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Drejebænke
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Drejebænke. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Arbejdssakse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Arbejdssakse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Save
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Save. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Håndholdte cement- &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Håndholdte cement- & malingblandere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Mejsler & dorne
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Mejsler & dorne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Afrettere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Afrettere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Komprimeringsmaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Komprimeringsmaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Slangerensere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Slangerensere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Dræn til oliefiltre
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dræn til oliefiltre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Gevindskæresæt
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gevindskæresæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Værktøjssæt
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøjssæt. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Håndværktøj til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Håndværktøj til ledninger & kabler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skruetrækkere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skruetrækkere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Brændekløvere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Brændekløvere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 277
 • Sæt af to justerbare rullebukke
  419,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3464

  Sæt af to justerbare rullebukke

  Dette er et sæt af to rullebukke, som kan bruges sammen med savbænke, høvlebænk og tykkelseshøvle, hvor øvrig støtte til lange materialer er nødvendigt. Rullebukken har et massivt stålstel med en belastningskapacitet på op til 60 kg. Gummifødderne står fast på glatte overflader. Arbejdshøjden kan nemt justeres med én hånd. Stativet er universelt...

  419,-
  4-7 Hverdage
 • Airbrush-kompressorsæt med 2 pistoler
  939,- 979,- 4-7 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 3505

  Airbrush-kompressorsæt med 2 pistoler

  Dette kompressorsæt er designet til brug med airbrush og små sprøjtepistoler, som kan anvendes til alle airbrush-opgaver, spraytan, makeup, tatoveringer, T-shirts, neglekunst, dekoration af cykelhjelme mv.Den professionelle airbrush-sæt består af en minikompressor, to airbrush-pistoler og andet tilbehør:1. Mini-stempelkompressor Denne oliefri...

  939,-
  4-7 Hverdage
 • Betonvibrator 1500W 220V / 50Hz
  1.269,- 1.329,- 4-7 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 3502

  Betonvibrator 1500W 220V / 50Hz

  Vores robuste og kraftfulde beton vibrator har en kraftig 1500W motor, praktisk bærehåndtag, forstærket stål og drejefod. Det omfatter også en 6 meter lang slange. Denne beton vibrator er et must at få luften ud af den friske beton. Start vibratoren i flydende beton og luft vil langsomt bevæge sig opad. Leverancen omfatter 1x beton vibrator og 1x 6 meter...

  1.269,-
  4-7 Hverdage
 • Elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml
  409,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 6677

  Elektrisk malersprøjte med 3 dysestørrelser 500 W 800 ml

  Hvorfor ansætte en anden til at udføre en maleopgave, som du selv kan ordne? Vores brugervenlige, elektriske sprøjtepistol gør malearbejdet mere behageligt, lettere og er tidsbesparende. Den er fantastisk til sprøjtemaling af døre, håndværk, skabe, vægge mv. Malersprøjten er forsynet med 3 dyser i forskellige størrelser til forskellige maleopgaver. Du...

  409,-
  4-7 Hverdage
 • Digital vægt 30 kg med genopladeligt batteri
  609,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 5326

  Digital vægt 30 kg med genopladeligt batteri

  Vores digitale vægt i høj kvalitet er udstyret med et indbygget, genopladeligt batteri og giver dig nøjagtig måling. Vægten er et ideelt valg til vejning af ting såsom grøntsager, frugt og indpakkede objekter op til 30 kg. LCD-displayet er særdeles klart og kan tydeligt aflæses. Med to vejefunktioner i form af kg og lb er vægten særdeles nem at betjene....

  609,-
  4-7 Hverdage
 • Elektrisk malersprøjte 350 W 800 ml
  329,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 6678

  Elektrisk malersprøjte 350 W 800 ml

  Hvorfor ansætte en anden til at udføre en maleopgave, som du selv kan ordne? Vores brugervenlige, elektriske sprøjtepistol gør malearbejdet mere behageligt, lettere og er tidsbesparende. Den er fantastisk til sprøjtemaling af døre, håndværk, skabe, vægge mv. Du kan skrue bægermøtrikken af og dreje luftbægeret i 3 forskellige indstillinger til 3...

  329,-
  4-7 Hverdage
 • Hydraulisk krympeværktøj
  479,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3457

  Hydraulisk krympeværktøj

  Denne hydrauliske crimptang har en 360 ° roterende hoved, så du kan nå ethvert sted med en tang. Denne krusningsindretning / tang er lavet til at skære kabelsko fra 10mm² til 300 mm². Den er velegnet til at skære kobber og aluminium finner. En praktisk bæretaske er inkluderet for nem transport og sikker opbevaring.

  479,-
  4-7 Hverdage
 • Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler
  1.369,- 1.559,- 4-7 Hverdage

  SPAR 190,- Tilbud!

  Varenummer: 5

  Airbrush-kompressorsæt med 3 pistoler

  Dette kompressorsæt er designet til brug med airbrush og små sprøjtepistoler, som kan anvendes til alle airbrush-opgaver, spraytan, makeup, tatoveringer, T-shirts, neglekunst, dekoration af cykelhjelme mv.Den professionelle airbrush-sæt består af en minikompressor, tre airbrush-pistoler og andet tilbehør:1. Mini-stempelkompressor Denne...

  1.369,-
  4-7 Hverdage
 • Foldbar sækkevogn med 6 hjul blå
  539,- 579,- 4-7 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 3611

  Foldbar sækkevogn med 6 hjul blå

  Sækkevognen med seks hjul gør det muligt at transportere last op og ned ad trapper, over ujævnt terræn samt på fladt underlag med lethed. Den robuste stålramme og gummihjulene i høj kvalitet sikrer stabilitet og holdbarhed. Sækkevognen er perfekt til at transportere tunge genstande eller varer. Når sækkevognen ikke er i brug, skal du blot folde den for...

  539,-
  4-7 Hverdage
 • Luftfri sprøjtepistol 700 W
  2.219,- 2.319,- 4-7 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 3515

  Luftfri sprøjtepistol 700 W

  Denne luftfrie sprøjtepistol i høj kvalitet er et eldrevet præcisionsværktøj til brug med en række forskellige typer maling, primere, lakker og bejdser. Den er perfekt til at male mure, skabe, dørkarme og terrasser og til at bejdse møbler, træprojekter og mere. Sprøjtepistolen er kompatibel med følgende vandopløselige malingtyper:...

  2.219,-
  4-7 Hverdage
 • Pneumatisk båndsliber m. 3 slibebånd
  459,- 499,- 4-7 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 3668

  Pneumatisk båndsliber m. 3 slibebånd

  Denne pneumatiske båndsliber er let i vægt, har høj sikkerhed, hurtig hastighed, høj effektivitet og praktisk anvendelse. Denne pneumatiske slibemaskine er udstyret med et 360 grader justerbart slibehoved, er perfekt til hurtig og grundig slibning i vanskelige områder samt at udjævne svejseslag, sammensvejsninger og ujævne kanter på arbejdsemner. Den...

  459,-
  4-7 Hverdage
 • Manuelt betjent bænkmonteret stål rør bøjemaskine
  729,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3911

  Manuelt betjent bænkmonteret stål rør bøjemaskine

  Denne alsidige rørbøjemaskine kan anvendes til præcis bøjning af runde rør, firkantede stænger samt båndstål, og er ideel til dagligt værkstedsbrug. Bøjeren er robust konstrueret. Den kan bøje dele op til 6 mm i tykkelse og 50 mm i bredden. Udstyret med 7 forskellige trykruller, kan bøjeren lave utallige designs, såsom U-bolte, rørbøjler, håndtag og...

  729,-
  4-7 Hverdage
 • Båndsav med fod og transportkasse stål
  1.869,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 5331

  Båndsav med fod og transportkasse stål

  Denne kompakte og alsidige båndsav med metalfod er et ideelt værktøjssæt til savning i forskellige materialer. Båndsaven er lavet i stærkt stål, hvilket gør den yderst holdbar. Det praktiske beskyttelseshylster, plastikstøddæmpere og LED-arbejdslampen gør det muligt for brugeren at udføre sit arbejde uden skader. Med en maks. kapacitet på 12,7 x 12,7 cm...

  1.869,-
  4-7 Hverdage
 • Manuel rørbukker
  579,- 619,- 4-7 Hverdage

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 3919

  Manuel rørbukker

  Denne manuelle rørbukkermaskine er konstrueret til at bukke flade og massive rør. Takket være det simple, men praktiske design, er denne maskine let at betjene, selv for en uerfaren bruger. Den store tommelskrue har et plastikcover, så du kan justere på maskinen uden brug af værktøjer. Den kan let og hurtigt monteres på en arbejdsbænk. Denne...

  579,-
  4-7 Hverdage
 • Foldbar havevogn med tag stål blå
  529,- 579,- 4-7 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 5706

  Foldbar havevogn med tag stål blå

  Denne foldbare trækvogn har en alsidig anvendelse, da den kan bruges i hjemmet, i haven, på tur og meget mere. Stålstellet og det 600D oxfordstof sikrer, at trækvognen er robust, holdbar og nem at rengøre. Med en lastkapacitet på 75 kg kan vognen nemt transportere dine ejendele, varer, planter, gødning, værktøj og mange andre ting. De 360 graders...

  529,-
  4-7 Hverdage
 • Foldbar havevogn med tag stål grå
  549,- 629,- 4-7 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 6787

  Foldbar havevogn med tag stål grå

  Denne foldbare trækvogn har en alsidig anvendelse, da den kan bruges i hjemmet, i haven, på tur og meget mere. Stålstellet og det 600D oxfordstof sikrer, at trækvognen er robust, holdbar og nem at rengøre. Med en lastkapacitet på 75 kg kan vognen nemt transportere dine ejendele, varer, planter, gødning, værktøj og mange andre ting. De 360 graders...

  549,-
  4-7 Hverdage
 • Foldbar havevogn metal grå og sort
  669,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 36072

  Foldbar havevogn metal grå og sort

  Denne foldbare trækvogn har en alsidig anvendelse, da den kan bruges i hjemmet, i haven, på tur og meget mere. Metalstellet og stofmaterialet af 100 % polyester sikrer, at havevognen er robust, holdbar og nem at rengøre. Med en lastkapacitet på 75 kg kan vognen nemt transportere dine ejendele, varer, planter, gødning, værktøj og mange andre ting. De 360...

  669,-
  4-7 Hverdage
 • Jordbor med håndtag 150 mm Tre spiraler Stål Sort
  419,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3797

  Jordbor med håndtag 150 mm Tre spiraler Stål Sort

  Er du træt af stadig at grave huller med håndkraft, når du planter? Vores jordbor med håndtag vil hjælpe dig med at bore alle hullerne, uden du behøver at bøje dig forover, og du vil ikke engang få beskidte hænder! Foruden at grave huller kan boret også bruges til at belufte komposten, blande jord og gødning, eller lave huller til gødningspinde.Dette bor,...

  419,-
  4-7 Hverdage
 • Håndholdt slibemaskine til beton 1500 W
  1.329,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 5872

  Håndholdt slibemaskine til beton 1500 W

  Denne praktiske slibemaskine til beton, som har en maks. rotationshastighed på 4500 omdr./min, sikrer, at opgaver som slibning og polering bliver udført hurtigt og præcist. Denne slibemaskine er fremstillet af jern og plast og skiller sig ud på grund af den høje pålidelighed og holdbarhed. Med en kraftig 1500 W motor kan du opnå gode resultater uden en...

  1.329,-
  4-7 Hverdage
 • Spline-topset 19 dele med opbevaringskasse
  449,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3728

  Spline-topset 19 dele med opbevaringskasse

  Denne spline topsæt, inkluderer 19 forskellige størrelser toppe med riflede ringe, det et essentielt sæt til en garage, have eller brug i værksted! Professionelt varmebehandlet krom vanadium stål giver den styrke og holdbarhed til en langsigtet pålidelig service. Størrelser er alle stemplet for nem identifikation. Med alle dele godt gemt og sorteret i en...

  449,-
  4-7 Hverdage
 • Bit- og topnøglesæt, 1/4" 3/8" & 1/2" skraldenøgle 193 dele
  649,- 669,- 4-7 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 4154

  Bit- og topnøglesæt, 1/4" 3/8" & 1/2" skraldenøgle 193 dele

  Dette topnøglesæt med 193 toppe og bits i forskellige størrelser er uundværligt for et langt serviceliv i daglig brug på autoværkstedet, i haven eller på værkstedet. Det er det perfekte sæt til alle gør-det-selv entusiaster, mekanikere og hobbyfolk. Den vendbare skraldenøgle er ideel til at fastspænde og løsne skruer på vanskeligt tilgængelige steder....

  649,-
  4-7 Hverdage
 • Torx-bit- og stjernetoppesæt 34 dele med opbevaringskasse
  259,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3727

  Torx-bit- og stjernetoppesæt 34 dele med opbevaringskasse

  Dette torx-bit- og stjernetoppesæt, inklusive 34 stjernetoppe med riflede ringe og torx-bits i forskellige størrelser, er et essentielt sæt med et langt serviceliv til daglig brug i garagen, haven eller værkstedet. Professionelt varmebehandlet chrom-vanadium-stål giver sættet styrke og holdbarhed til et langt og pålideligt serviceliv. Alle dele er...

  259,-
  4-7 Hverdage
 • Værkstedsvogn med 7 skuffer rød
  1.219,- 1.449,- 4-7 Hverdage

  SPAR 230,- Tilbud!

  Varenummer: 4225

  Værkstedsvogn med 7 skuffer rød

  Brug denne praktiske værkstedsvogn med 7 løse skuffer til at opbevare og organisere dine værktøjer. Hver skuffe har et skridsikkert bundfor for at holde dine værktøjer på plads. Takket være den integrerede lås kan alle skuffer låses på én gang, hvilket forhindrer dem i at åbne utilsigtet, når vognen flyttes rundt. To af drejehjulene har bremser....

  1.219,-
  4-7 Hverdage
 • Loddekolbesæt 30 W træbrændingspennesæt
  229,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 3707

  Loddekolbesæt 30 W træbrændingspennesæt

  Dette loddekolbesæt leveres komplet i en plastikkasse. Denne loddekolbe er ideel til at skrive, tegne, udsmykke, brænde linjer og ornamenter på træ, læder, kork og meget mere. Det kan også anvendes til at smelte loddetin og lodde for eksempel printplader og elektroniske projekter ved hjælp af de medfølgende udskiftelige tips. Pakken indeholder 1...

  229,-
  4-7 Hverdage
Viser 1 - 24 af 277