Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
239 ,- 12559 ,-
Vægt
0 kg 110 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
98 varer

Elektriske haveredskaber

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Sneslynger
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sneslynger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Buskryddere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Buskryddere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plæneluftere &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Plæneluftere & vertikalskærere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sæt med elektriske...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sæt med elektriske haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske kultivatorer
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske kultivatorer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fejemaskiner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fejemaskiner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Græstrimmere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Græstrimmere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hækkeklippere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hækkeklippere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Plæneklippere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Plæneklippere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Løvblæsere & løvsugere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Løvblæsere & løvsugere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kædesave
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kædesave. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Højtryksrensere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Højtryksrensere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Løvblæsere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Løvblæsere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 98
 • Le med slibesten 140 cm
  289,- 419,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 35144

  Le med slibesten 140 cm

  Denne ergonomiske le er ideel til at skære græs og ukrudt ned med for at give dig en ryddelig have, og den er også ideel til at skære hvede, havre og byg mv. med. Leen af stål har en længde på 140 cm og to korte håndtag i rette vinkler, ét placeret nær ved øverste ende og det andet cirka i midten. Det 60 cm buede klinge er lavet af slidstærkt stål, der...

  289,-
  4-5 Hverdage
 • Elektrisk fugerenser 140 W grøn
  399,- 469,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 5898

  Elektrisk fugerenser 140 W grøn

  Denne kraftfulde, elektriske fugerenser er perfekt til at fjerne ukrudt eller mos mellem fliser og brosten, langs stikanter og andre ydre overflader. Fugerenseren fjerner al ukrudt uden giftige kemikalier og pesticider. Den er derfor miljøvenlig. Fugerenseren er forsynet med en nylonbørste til let vegetation, og en metalbørste til hårdført snavs. Den er...

  399,-
  4-5 Hverdage
 • ledningsfri hækkeklipper med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion
  619,- 979,- 4-5 Hverdage

  SPAR 360,- Tilbud!

  Varenummer: 42569

  ledningsfri hækkeklipper med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion

  Denne kraftige hækkeklipper med en 550 mm lang, laserskåret klinge er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke have og gøre den endnu flottere. Den integrerede, to-hånds sikkerhedkontakt stopper hækkeklipperen på mindre end 1 sekund, når den frigives. Denne kraftfulde hækkeklipper skærer...

  619,-
  4-5 Hverdage
 • Buskrydder græstrimmer 51,7 cc orange 2,2 kW
  899,- 1.369,- 4-5 Hverdage

  SPAR 470,- Tilbud!

  Varenummer: 3784

  Buskrydder græstrimmer 51,7 cc orange 2,2 kW

  Denne buskrydder er et perfekt valg til alle lette og tunge trimmeopgaver i din have. Med denne buskrydder ved hånden kan du trimme kraftige brombærbuske, krat, brændenælder, større kviste og tykt bundvegetation effektivt med mindre indsats og mere sikkerhed.Den har en to-takts motor, som køler luften, så du behøver ikke bekymre dig om, at motoren vil...

  899,-
  4-5 Hverdage
 • ledningsfri stangsav med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion
  779,- 1.279,- 4-5 Hverdage

  SPAR 500,- Tilbud!

  Varenummer: 42570

  ledningsfri stangsav med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion

  Denne kraftfulde, ledningsfrie sav med teleskopskaft er et ideelt valg til at beskære grene, der er svære at nå, hurtigt og effektivt, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Det drejelige hoved hjælper med at skære toppe af grene lettere ved forskellige vinkler, hvilket giver et flot resultat. For ekstra komfort kan det...

  779,-
  4-5 Hverdage
 • elektrisk kompostkværn med 2 ekstra klinger 2400 W
  859,- 1.479,- 4-5 Hverdage

  SPAR 620,- Tilbud!

  Varenummer: 42568

  elektrisk kompostkværn med 2 ekstra klinger 2400 W

  Denne lette kompostkværn, der er udstyret med en kraftig 2400 watt-motor, er nem at betjene. Den kan makulere grene på op til 39 mm i diameter hurtigt og ubesværet ved hjælp af makuleringssystemet med to skæreklinger. Kompostkværnen kan bruges til at lave naturligt dækningsmateriale og kompost, der hjælper med at returnere næringsstoffer til din have....

  859,-
  4-5 Hverdage
 • Benzindrevet løvblæser 3-i-1 26 cc orange
  919,- 969,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 6525

  Benzindrevet løvblæser 3-i-1 26 cc orange

  Styr den kraftige vind med din hånd, når du rydder haven med vores professionelle og benzindrevne løvblæser! Denne brugervenlige og benzindrevne løvblæser er forsynet med et 3-i-1-design med blæsning, støvsugning og beskæring, og den er et ideelt værktøj til hurtig og nem rydning af din indkørsel eller andre åbne områder og kroge i din have. Denne...

  919,-
  4-5 Hverdage
 • Benzindrevet flishugger med 15 HK-motor
  7.379,- 8.199,- 4-9 Hverdage

  SPAR 820,- Tilbud!

  Varenummer: 4148

  Benzindrevet flishugger med 15 HK-motor

  Denne flishugger er et særdeles kraftfuldt og pålideligt apparat i høj kvalitet, som vil gøre havearbejdet særdeles nemt. Flishuggeren kan skære grene med en maksimal diameter på 102 mm. Med en 15 HK-motor vil denne makulator reducere blade, hækafklip og små grene til en næringsrig kompost, som du kan bruge til at gøde dine planter med. Den er udstyret...

  7.379,-
  4-9 Hverdage
 • Benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort
  1.069,- 1.169,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 5899

  Benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort

  Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne hækketrimmer god effekt med en fremragende skæreevne. Takket være 2-taktsmotoren, som afkøles af...

  1.069,-
  4-5 Hverdage
 • højtryksrenser med tilbehørssæt til 165 bar 2200 W 8 m
  989,- 1.139,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 43462

  højtryksrenser med tilbehørssæt til 165 bar 2200 W 8 m

  Vores højtryksrenser er udstyret med en kraftig 2200 watt motor og kan generere op til 165 bar tryk for en overlegen rengøringseffekt. Den leveres med en bred vifte af tilbehør. Højtryksrenseren er en ideel måde til hurtigt og nemt at rengøre biler, cykler, hegn, terrasser, fortove, have, baggård, udendørsmøbler og meget mere Sprøjtelansen har en variabel...

  989,-
  4-5 Hverdage
 • elektrisk kompostkværn med opsamlingsboks 2800 W
  1.539,- 2.579,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.040,- Tilbud!

  Varenummer: 41705

  elektrisk kompostkværn med opsamlingsboks 2800 W

  Denne lette kompostkværn er udstyret med en kraftig 2800 watt motor med en arbejdshastighed på 42 o/min. Den er let at betjene og makulerer grene på op til 45 mm i diameter hurtigt og ubesværet uden høj, irriterende støj. Den er også designet med en termisk sikkerhedsafbryder for at forhindre overbelastning, der kan føre til skader på maskinen. Kværnen...

  1.539,-
  4-5 Hverdage
 • 5-delt sæt af perlator klemmer med pigge Diameter 30 cm
  379,- 389,- 4-5 Hverdage

  SPAR 10,- Tilbud!

  Varenummer: 3874

  5-delt sæt af perlator klemmer med pigge Diameter 30 cm

  De 5 stk sæt klemmer med pigge kan føjes til en græsplæne rulle til beluftning før såning eller gødskning. Det er et perfekt tilbehør til gartnere, der ønsker at starte beluftning deres græsplæne.Med pigge på klemmen, kan gennemlufteren bidrage til at reducere jordkomprimering og tillade vand, luft og næringsstoffer for at komme til rodsystemet for en...

  379,-
  4-5 Hverdage
 • 4-i-1 multifunktionelt haveredskab elektrisk 900 W
  1.119,- 1.359,- 4-5 Hverdage

  SPAR 240,- Tilbud!

  Varenummer: 5901

  4-i-1 multifunktionelt haveredskab elektrisk 900 W

  Uanset, om du har brug for at trimme græsplænen, trimme krat og buskads, klippe hækken eller beskære svært tilgængelige grene er vores 4-i-1 haveredskab det eneste værktøj, du nogensinde vil have brug for. Dette multifunktionelle, elektriske redskab består af 1 strømenhed med et håndtag med 5 hastighedstrin, der kan rotere 180 grader, og 4 udskiftelige...

  1.119,-
  4-5 Hverdage
 • ledningsfri løvblæser med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion
  499,- 779,- 4-5 Hverdage

  SPAR 280,- Tilbud!

  Varenummer: 41618

  ledningsfri løvblæser med batteripakke 20V 1500 mAh Li-ion

  Vores kraftige løvblæser giver dig mulighed for at kontrollere den kraftige blæst i din hånd og rydde op i din have! Den er perfekt til hurtigt og effektivt at rydde din indkørsel, åbne områder og små kroge i din have! Løvblæseren fungerer med det medfølgende 20V 1500 mAh Li-ion batteri. Det ledningsfri design giver nem manøvrerbarhed og eliminerer farer...

  499,-
  4-5 Hverdage
 • batteripakke 20 V 4000 mAh Li-ion
  409,- 579,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 41622

  batteripakke 20 V 4000 mAh Li-ion

  Denne kraftfulde batteripakke er designet til at fungere med vores ledningsfrie elværktøjer, der kræver 20 V 1500 mAh Li-ions-batterier. Det kan for eksempel være plæneklippere, hækketrimmere, grensave, løvblæsere mv. Du kan se vores webbutik for matchende elværktøjer. Batteriet tillader længere driftstid med sin store 4000 mAh-kapacitet. Det er et...

  409,-
  4-5 Hverdage
 • højtryksrenser med tilbehørssæt til 135 bar 1700 W 5 m
  709,- 809,- 4-5 Hverdage

  SPAR 100,- Tilbud!

  Varenummer: 43461

  højtryksrenser med tilbehørssæt til 135 bar 1700 W 5 m

  Vores højtryksrenser er udstyret med en kraftig 1700 watt motor og kan generere op til 135 bar tryk for en overlegen rengøringseffekt. Den leveres med en bred vifte af tilbehør. Højtryksrenseren er en ideel måde til hurtigt og nemt at rengøre biler, cykler, hegn, terrasser, fortove, have, baggård, udendørsmøbler og meget mere Sprøjtelansen har en variabel...

  709,-
  4-5 Hverdage
 • ledningsfri plæneklipper to batteripakker 20 V 2000 mAh Li-ion
  1.559,- 2.679,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.120,- Tilbud!

  Varenummer: 41704

  ledningsfri plæneklipper to batteripakker 20 V 2000 mAh Li-ion

  Leder du efter en plæneklipper med fremragende ydeevne til at slå din lille eller mellemstore græsplæne? Så er vores batteridrevne plæneklipper et godt valg! Plæneklipperen fungerer med to medfølgende 20 V 2000 mAh Li-ion-batterier. Den hurtige oplader med to opladningsporte sikrer, at de to batterier kan oplades sammen for at spare tid. Plæneklipperen...

  1.559,-
  4-5 Hverdage
 • højtryksrenser i 4 dele tilbehørssæt til 135/165 bar-modeller
  319,- 369,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 43463

  højtryksrenser i 4 dele tilbehørssæt til 135/165 bar-modeller

  Dette højtryksrensersæt i 4 dele, der indeholder en 10 meter lang rengøringsslange, en vinkeldyse, en turbodyse og en roterende børste med tilslutningsadapter, kan bruges til vores højtryksrensere med 135/165 bar. Det vil gøre dine rengøringsopgaver mere effektive og lettere!Farve: Gul og sortMateriale: PlastikKan bruges til vores højtryksrensere med...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • 4-i-1 benzindrevet plæneklipper 46 cm 3,4 HK stål
  2.019,- 3.379,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.360,- Tilbud!

  Varenummer: 41707

  4-i-1 benzindrevet plæneklipper 46 cm 3,4 HK stål

  Vores robuste, benzindrevne plæneklipper har en klippebredde på 46 cm, og den er et essentielt redskab, når der skal slås omfattende græsplæner. Den selvdrevne plæneklipper med en cylinderkapacitet på 144 er nem at betjene på trange steder. Et afladeligt baghjulstræk sikrer kontinuerlig fremgang og gør det lettere at slå græs på et vanskeligt terræn. Den...

  2.019,-
  4-5 Hverdage
 • 4-i-1 multisæt af haveredskaber 52 cc motor
  1.249,- 1.480,- 4-5 Hverdage

  SPAR 231,- Tilbud!

  Varenummer: 43465

  4-i-1 multisæt af haveredskaber 52 cc motor

  Dette 4-i-1 haveredskabssæt, bestående af en hækkeklipper, en kædesav til grenbeskæring, en buskrydder og en græstrimmer, er designet til vedligeholdelse af haven. Det alt-i-en multisæt giver dig mulighed for at håndtere næsten alle slags vedligeholdelsesopgaver for træer, hække, ukrudt og blomster i og omkring haven. Sættet hjælper dig med at få arbejdet...

  1.249,-
  4-5 Hverdage
 • græsslåmaskine til højt græs benzin 173 cc motor
  2.939,- 3.420,- 4-5 Hverdage

  SPAR 481,- Tilbud!

  Varenummer: 43464

  græsslåmaskine til højt græs benzin 173 cc motor

  Vores benzin-græsslåmaskine er udstyret med en motor på 173 cc. Den er yderst fremragende til at slå højt græs og ukrudt. Denne græsslåmaskine har en skærediameter på 50,8 cm og kan justeres i skærehøjde fra 25 til 110 mm. Dens kompakte størrelse gør det muligt at komme ind i vanskeligt tilgængelige områder og rydder det høje og kraftige græs og ukrudt....

  2.939,-
  4-5 Hverdage
 • 4-i-1 multiværktøj hække- og græstrimmer, motorsav, buskrydder
  1.349,- 1.689,- 4-5 Hverdage

  SPAR 340,- Tilbud!

  Varenummer: 4036

  4-i-1 multiværktøj hække- og græstrimmer, motorsav, buskrydder

  Dette 4-i-1 multiværktøjssæt til haven med hækketrimmer, motorsav, buskrydder og græstrimmer, er designet til vedligeholdelse af haven. Multiværktøjssættet giver dig mulighed for at håndtere næsten alle former for vedligeholdelsesopgaver for træer, hække, ukrudt og blomster i og omkring haven. Sættet hjælper dig med at få arbejdet gjort mere effektivt med...

  1.349,-
  4-5 Hverdage
 • Einhell Reserveknivs Rulle til Plænelufter og Fræser GE-SA 1640
  357,- 4-5 Hverdage
  Nyhed

  Varenummer: 45950

  Einhell Reserveknivs Rulle til Plænelufter og Fræser GE-SA 1640

  Einhell reserveknivsrulle har 20 knive som hjælper med at fjerne ukrudt, mos, rødder og grene. Denne knivrulle med kugleleje passer til plænelufter og fræser GE-SA 1640.Vægt: 1,6 kegDimensioner: 43,2 x 13 x 12,8 cm (L x B x H)Kugleleje knivrulle med 20 rustfrit stål knivePasser til Einhell plænelufter og fræser GE-SA 1640

  357,-
  4-5 Hverdage
 • Einhell udskiftningsrulle plænelufter GE-SA 1435, GE-SA 1335 P
  367,- 4-5 Hverdage
  Nyhed

  Varenummer: 45949

  Einhell udskiftningsrulle plænelufter GE-SA 1435, GE-SA 1335 P

  Denne Einhell udskiftningsrulle har 48 kløer, som kan opnå enestående resultater. Denne plænelufter rule med kugleleje er egnet til plænelufter GE-SA 1435 or GE-SA 1335 P fra Einhell, som du kan finde i vores webshop (sku: 402135, 405274).Vægt: 1 kgMed 26 kloerEgnet til Einhell plænelufter GE-SA 1435, GE-SA 1335 P

  367,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 98