Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
79 ,- 7379 ,-
Vægt
0 kg 78 kg
Farve
mere.. mindre
Stil
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædebredde
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
Sædehøjde
mere.. mindre
493 varer

Husholdningsartikler

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husholdningsartikler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Opbevaring & organisering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaring & organisering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Fugtabsorbering
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugtabsorbering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Rengøringsmidler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Rengøringsmidler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Affaldsopbevaring –...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Affaldsopbevaring – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Løbere &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Løbere & beskyttelsesfilm til gulv. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skadedyrsbekæmpelse
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skadedyrsbekæmpelse. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tøjvask & strygning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tøjvask & strygning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Husholdningspapir
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husholdningspapir. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Affaldsopbevaring
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Affaldsopbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skopleje & redskaber
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skopleje & redskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Filtpuder til møbler
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Filtpuder til møbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Måtter til garager
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Måtter til garager. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Stuetermometre
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Stuetermometre. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 493
 • Fuglepigge 49 x 4,5 x 1,7 cm sæt af 20
  319,- 389,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 28205

  Fuglepigge 49 x 4,5 x 1,7 cm sæt af 20

  Dette sæt bestående af 20 fuglepigge vil beskytte dit hus og din have mod uønskede gæster, så som fugle, katte måre osv. Det er en human, uskadelig og yderst effektiv måde, hvor på du kan afskrække fugle og andre skadedyr. Takket være polypropylen i høj kvalitet, er vores produkt vejrresistent og vandtæt. Pakken inkluderer 20 fuglepigge.

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Lugtfjerner aktivt kul-piller 5 kg
  349,- 499,- 4-5 Hverdage

  SPAR 150,- Tilbud!

  Varenummer: 3927

  Lugtfjerner aktivt kul-piller 5 kg

  Disse piller af aktivt kul bruges til at adsorbere toksiner, forurenende stoffer, tungmetaller, ubehagelige lugte og forurenende stoffer fra luften og dine akvarier. Takket være den høje renhed af vores aktive kul fungerer det hurtigt og effektivt. Sammenlignet med andre luftfriskere og kemiske filterindstillinger er fordelen ved at anvende aktivt kul, at...

  349,-
  4-5 Hverdage
 • Skohylde i træ med 4 niveauer 2 stk.
  309,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 8911

  Skohylde i træ med 4 niveauer 2 stk.

  Denne skohylde i 4 niveauer vil holde dine elskede sko ryddeligt og velorganiseret væk fra gulvet. Den er perfekt at have stående ved dørindgangen, eller hvor som helst du ønsker at opbevare sko på en velordnet måde. På grund af dens massive træ er den miljøvenlige skohylde meget stærk, holdbar og egner sig til mange års brug. Med vores skohylde...

  309,-
  4-5 Hverdage
 • Mannequin/gine damebuste sort
  539,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 26775

  Mannequin/gine damebuste sort

  Denne damebuste er et must til modestuderende, modedesignere, skræddere og tøjbutikker til fremvisning af deres tekstil- og beklædningsgenstande. Torsoen er lavet af fløjl. Med andre ord er torsoen krølfri, målstabil samt brandsikker og fugtafvisende. Højden kan justeres fra 133 cm til 168 centimeter, hvilket gør det muligt at tilpasse displaybusten til...

  539,-
  4-5 Hverdage
 • Paraplystativ blade stål sort
  319,- 369,- 4-5 Hverdage

  SPAR 50,- Tilbud!

  Varenummer: 13108

  Paraplystativ blade stål sort

  Dette flotte, elegante paraplystativ er et praktisk samt dekorativt produkt til at holde paraplyer, stokke, vandrestave, osv. Det er forsynet med en aftagelig drypbakke i plastik, der vil fange resterende vanddråber for at beskytte dine gulve. Dette paraplystativ er lavet af holdbart, pulverlakeret stål, og det er stabilt, robust og resistent over for...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Tøjstativ 59 x 35 x 150 cm sort
  249,- 319,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 13031

  Tøjstativ 59 x 35 x 150 cm sort

  Vores tøjstativ vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit interiør. Det tilføjer ekstra opbevaringsplads, så du kan holde dit soveværelse eller garderobe fri for rod. Tøjstativet er lavet af et robust stålstel, hvilket gør det stabilt og holdbart. Stativet har 2 hylder, som giver rigelig plads til at placere dine tasker eller sko. Det...

  249,-
  4-5 Hverdage
 • Tredobbelt skraldespandsskjuler imprægneret træ 240 l
  1.469,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 29337

  Tredobbelt skraldespandsskjuler imprægneret træ 240 l

  Denne tredobbelte skraldespandsskjuler er ideel til at gemme dine skraldespande fra udsigten i din have. Opbevaringsskuret har individuelle låg, som kan åbnes for nem adgang til skraldespandene for deponering af affald. Det har tre døre foran, der kan åbnes hver for sig, så skraldespandene nemt kan fjernes og tømmes. Det er også udstyret med skydelåse, så...

  1.469,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringskasser 10 stk. uvævet stof 32 x 32 x 32 cm grå
  369,- 499,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 12079

  Opbevaringskasser 10 stk. uvævet stof 32 x 32 x 32 cm grå

  Disse praktiske opbevaringskasser vil passe perfekt på næsten alle hylder. Opbevaringskasserne er lavet af uvævet stof, som er økovenligt og og ret holdbart. Hver kasse tilbyder rigelig plads til opbevaring af halstørklæder, sokker, undertøj osv. Opbevaringskasserne kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Hver opbevaringskasse har et...

  369,-
  4-5 Hverdage
 • Skohylde i træ med 3 niveauer 2 stk.
  279,- 309,- 4-5 Hverdage

  SPAR 30,- Tilbud!

  Varenummer: 8910

  Skohylde i træ med 3 niveauer 2 stk.

  Denne skohylde i 3 niveauer vil holde dine elskede sko ryddeligt og velorganiseret væk fra gulvet. Den er perfekt at have stående ved dørindgangen eller hvor som helst, du ønsker at opbevare sko på en velordnet måde. På grund af dens massive træ er den miljøvenlige skohylde meget stærk, holdbar og egner sig til mange års brug. Med vores skohylde behøver...

  279,-
  4-5 Hverdage
 • Opbevaringskasser 10 stk. uvævet stof 32 x 32 x 32 cm sort
  369,- 489,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 12077

  Opbevaringskasser 10 stk. uvævet stof 32 x 32 x 32 cm sort

  Disse praktiske opbevaringskasser vil passe perfekt på næsten alle hylder. Opbevaringskasserne er lavet af uvævet stof, som er økovenligt og og ret holdbart. Hver kasse tilbyder rigelig plads til opbevaring af halstørklæder, sokker, undertøj osv. Opbevaringskasserne kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Hver opbevaringskasse har et...

  369,-
  4-5 Hverdage
 • Sammenklappeligt tørrestativ plastik hvid
  439,- 509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 33041

  Sammenklappeligt tørrestativ plastik hvid

  Dette tørrestativ er et must i enhver husstand. Med to udfoldelige vinger bliver dit tørrerum godt udnyttet. Dette tørrestativ er lavet af holdbar plast og er rustfrit, bliver ikke misfarvet og afskaller ikke, og det er robust og stabilt til daglig brug. Det kan placeres både i hjemmet og udendørs. Når det ikke er i brug, kan du folde det sammen og gemme...

  439,-
  4-5 Hverdage
 • Skostativ med 3 hylder 100 x 27 x 59,5 cm massivt egetræ
  619,- 699,- 4-5 Hverdage

  SPAR 80,- Tilbud!

  Varenummer: 10743

  Skostativ med 3 hylder 100 x 27 x 59,5 cm massivt egetræ

  Vores skostativ med et enkelt og samtidigt tidløst design og rustikke stil vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til indgangen. Det store skostativ er flot udformet i holdbart, massivt egetræ og er meget funktionelt. Takket være skostativets kompakte design og håndtag, optager det næsten ingen plads og er nemt at flytte rundt. De kraftige...

  619,-
  4-5 Hverdage
 • Skoreol spånplade 92 x 33 x 67,5 cm hvid
  849,- 1.229,- 4-5 Hverdage

  SPAR 380,- Tilbud!

  Varenummer: 11290

  Skoreol spånplade 92 x 33 x 67,5 cm hvid

  Denne skoreol hjælper dig med at holde dine sko organiserede og altid inden for rækkevidde! Denne funktionelle reol har et enkelt, ensfarvet design og passer flot ind i din bolig. De 20 gavmilde rum giver plads til mange sko. Vægmoteringstilbehør og en vægforankring, som forhindrer reolen i at vælte over, er inkluderet i pakken. Denne holdbare skoreol er...

  849,-
  4-5 Hverdage
 • Sort kvadratisk holder til paraplyer og stokke, stål, 48,5 cm
  319,- 339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 9690

  Sort kvadratisk holder til paraplyer og stokke, stål, 48,5 cm

  Denne slående, moderne paraplyholder er en både praktisk og dekorativ genstand, der kan bruges til paraplyer, stokke og trekkingstave. Den er udstyret med en aftagelig drypbakke i plastik, der forhindrer vand i at løbe ud og beskytter dit gulv mod fugt. Paraplyholderen er fremstillet af holdbart pulverlakeret stål og er modstandsdygtig over for rust. Den...

  319,-
  4-5 Hverdage
 • Silicagel tørreposer 2 stk. 2 kg
  209,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 3925

  Silicagel tørreposer 2 stk. 2 kg

  Disse 2 uvævede tørreposer, der hver indeholder 1 kg silicagel, er ideelle til at adsorbere overskydende fugt i din bil, tøjskab, skab mv. Silicagel er et universalt tørremiddel, der tiltrækker og adsorberer vandmolekyler meget hurtigt. Sammenlignet med elektriske tørretumblere er fordelen ved at bruge silica, at der ikke er brug for elektricitet, og at...

  209,-
  4-5 Hverdage
 • Skoreol/hylde 10 niveauer
  229,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33840

  Skoreol/hylde 10 niveauer

  Er du irriteret over, at skoene ligger og flyder overalt i din lejlighed eller i dit hus? Vores enkle skoreol kan let befri dig for din frustration. Dette skoreol har 10 niveauer, som let kan opbevare op til 40 par sko, hvilket vil sørge for, at alle dine elskede sko er ryddeligt velorganiseret på et samlet sted. Den kompakte størrelse gør at den nemt kan...

  229,-
  4-5 Hverdage
 • Lugtfjernerposer aktivt kul 2 stk. 2 kg
  209,- 229,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 3926

  Lugtfjernerposer aktivt kul 2 stk. 2 kg

  Disse 2 uvævede lugtfjernerposer, der hver indeholder 1 kg aktivt kul, er ideelle til at fjerne ubehagelige lugte og overskydende fugt i din bil, tøjskab og andre steder. Takket være den høje renhed af vores aktive kul kan det effektivt rense og affugte luften i din bil og hjem. Sammenlignet med andre luftfriskere og elektriske tørreapparater er fordelen...

  209,-
  4-5 Hverdage
 • Skoreol massivt valnøddetræ 69 x 26 x 40 cm
  349,- 369,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 13399

  Skoreol massivt valnøddetræ 69 x 26 x 40 cm

  Skoreolen er lavet af massivt valnøddetræ, og den vil give dig en ryddelig opbevaringsløsning til dine sko og give din boligindretning et strejf af naturlig stil. Denne skoreol har 2 hylder; hver hylde har en gitterplatform til at placere sko på og holde dem ventileret. Skohylden er pladsbesparende takket være det kompakte design. Skoreolen er nem at...

  349,-
  4-5 Hverdage
 • dobbelt skraldespandsskjuler 153x78x120 cm polyrattan sort
  1.739,- 1.869,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 36874

  dobbelt skraldespandsskjuler 153x78x120 cm polyrattan sort

  Denne skraldespandsskjuler er ideel til at gemme din skraldespand i din have. Skraldespandsskjuleren har et låg, der kan løftes for nem adgang til beholderen ved bortskaffelse af affald. Den har også døre med et låsesystem foran, så skraldespanden nemt kan fjernes og tømmes. Den vil ligeledes holde de lodne, ubudne gæster væk. Skraldespandsskjuleren er...

  1.739,-
  4-5 Hverdage
 • Foldbar vasketøjskurv træ og stof cremefarvet
  239,- 409,- 4-5 Hverdage

  SPAR 170,- Tilbud!

  Varenummer: 24956

  Foldbar vasketøjskurv træ og stof cremefarvet

  Med vores vasketøjskurv vil du have en fast plads til opbevaring af dit snavsetøj, og du vil holde din bolig organiseret og ren! Vores vasketøjskurv har et stærkt og stabilt træstel med en stofpose. Stofposen er let i vægt, slidstærk, udtagelig og nem at vaske. Kurven kan nemt foldes fladt sammen til kompakt opbevaring, når den ikke er i brug. Denne...

  239,-
  4-5 Hverdage
 • Tøjstativ 59 x 35 x 150 cm hvid
  309,- 329,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 13032

  Tøjstativ 59 x 35 x 150 cm hvid

  Vores tøjstativ vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit interiør. Det tilføjer ekstra opbevaringsplads, så du kan holde dit soveværelse eller garderobe fri for rod. Tøjstativet er lavet af et robust stålstel, hvilket gør det stabilt og holdbart. Stativet har 2 hylder, som giver rigelig plads til at placere dine tasker eller sko. Det...

  309,-
  4-5 Hverdage
 • Skoskab i træ med 2 rum hvid
  549,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 9022

  Skoskab i træ med 2 rum hvid

  Dette skoskab i træ har 2 opbevaringsrum og er lavet i et enkelt, men stilfuldt design. Du vil ikke længere blive irriteret over sko, der roder på dit gulv. Hvert af de store rum har en skillevæg for at holde tingene velorganiserede. Op til 12 par sko kan opbevares støvfrit. Fremstillet af træ i høj kvalitet. Vores skoskab er let at montere.

  549,-
  4-5 Hverdage
 • Tøjstativ stål og uvævet stof 87 x 44 x 158 cm sort
  259,- 319,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 12074

  Tøjstativ stål og uvævet stof 87 x 44 x 158 cm sort

  Dette minimalistiske tøjstativ er en ideel opbevaringsløsning til soveværelset eller badeværelset. Det har et rørformet, pulverlakeret stålstel, som er let i vægt, men robust, hvilket gør tøjstativet let at flytte rundt og ret holdbart. Det har to rummelige poser og fire hylder, som er lavet af økovenligt, uvævet stof, og de er designet til at holde dine...

  259,-
  4-5 Hverdage
 • Skoskab i træ med 5 rum hvid
  1.309,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 9020

  Skoskab i træ med 5 rum hvid

  Dette skoskab i træ har 5 opbevaringsrum og er lavet i et enkelt, men stilfuldt design. Du vil ikke længere blive irriteret over sko, der roder på dit gulv. Op til 15 par sko kan opbevares støvfrit i de 5 rum. Fremstillet af træ i høj kvalitet. Vores skoskab er let at montere.

  1.309,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 493