Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
139 ,- 14479 ,-
Vægt
0 kg 160 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Effekt
mere.. mindre
Kapacitet
mere.. mindre
Mål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
Dybde
mere.. mindre
Højde
mere.. mindre
Tykkelse
mere.. mindre
Diameter
mere.. mindre
Sædedybde
mere.. mindre
1071 varer

Tilbehør til kæledyr

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Tilbehør til hunde
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til hunde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til katte
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til katte. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Pelsplejning til kæledyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pelsplejning til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til fugle
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til fugle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til små dyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til små dyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Vogne til kæledyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vogne til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Transportbokse til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Transportbokse til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til fisk
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til fisk. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Skåle, foderautomater...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skåle, foderautomater & drikkeflasker til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hjælpemidler til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hjælpemidler til træning af kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Halsbånd & seler til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Halsbånd & seler til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Liner til kæledyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Liner til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hundegittere
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hundegittere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Døre til dyreindgange
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Døre til dyreindgange. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Trapper og ramper til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Trapper og ramper til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Løbegårde til kæledyr
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Løbegårde til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til reptiler...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til reptiler & padder. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Udstyr til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Udstyr til agilitytræning af kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bure & indhegning
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bure & indhegning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foderautomater til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Foderautomater til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Medicinsk tape og...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Medicinsk tape og bandager til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Medicinske kraver til...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Medicinske kraver til kæledyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
pr. side
Viser 1 - 24 af 1071
 • Cykelanhænger til hund rød og sort
  779,- 869,- 4-5 Hverdage

  SPAR 90,- Tilbud!

  Varenummer: 35624

  Cykelanhænger til hund rød og sort

  Denne cykelanhænger til hunde vil være et ideelt valg, når du vil tage hunden med på cykeltur. Denne cykelanhænger til hunde har et robust stålstel og er fremstillet af oxfordstof, som gør den vandafvisende, holdbar og nem at vedligeholde. Dens trådnetsvinduer på begge sider giver luftcirkulation, mens der er indgang for og bag for øget bekvemmelighed....

  779,-
  4-5 Hverdage
 • Cykelanhænger til hund orange og brun
  779,- 849,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 35626

  Cykelanhænger til hund orange og brun

  Denne cykelanhænger til hunde vil være et ideelt valg, når du vil tage hunden med på cykeltur. Denne cykelanhænger til hunde har et robust stålstel og er fremstillet af oxfordstof, som gør den vandafvisende, holdbar og nem at vedligeholde. Dens trådnetsvinduer på begge sider giver luftcirkulation, mens der er indgang for og bag for øget bekvemmelighed....

  779,-
  4-5 Hverdage
 • Kæledyrstoilet med bakke og kunstgræs grøn 63x50x7 cm
  419,- 529,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 7680

  Kæledyrstoilet med bakke og kunstgræs grøn 63x50x7 cm

  Vores toiletmåtte med bakke og kunstgræs til kæledyr er ideel til effektivt at assisterer dig i renlighedstræning af dine kæledyr! Den kunstige græsmåtte både ligner og føles som rigtigt græs, hvilket betyder, at din hund ikke vil have noget problem med at bruge den til toiletbesøg. Den er lavet af giftfrit materiale, hvilket gør denne træningsbakke...

  419,-
  4-5 Hverdage
 • foldbar klapvogn til hund/kat grå
  489,- 509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 38565

  foldbar klapvogn til hund/kat grå

  Denne kæledyrsklapvogn er ideel til at tage dit kæledyr med på en lang tur gennem parken, en gåtur rundt i nabolaget, eller måske en shoppingtur i storcenteret. Den er forsynet med et beskyttende rum med en lynlåsåbning for nem adgang. Kurven er designet til at opbevare alt dit kæledyrs tilbehør på farten. Den er lavet af vandafvisende, brudsikkert og...

  489,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs bur til små kæledyr 1 dør træ
  649,- 959,- 4-5 Hverdage

  SPAR 310,- Tilbud!

  Varenummer: 7271

  Udendørs bur til små kæledyr 1 dør træ

  Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker....

  649,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs bur til små kæledyr 3 døre træ
  769,- 959,- 4-5 Hverdage

  SPAR 190,- Tilbud!

  Varenummer: 7275

  Udendørs bur til små kæledyr 3 døre træ

  Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og...

  769,-
  4-5 Hverdage
 • Hundeklapvogn rød
  519,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 7200

  Hundeklapvogn rød

  Denne kæledyrsklapvogn giver dig en perfekt mulighed, hvorpå du kan tage dit kæledyr med dig på en lang gåtur i parken, en tur rundt i nabolaget eller måske endda på shoppingtur i indkøbscenteret. Den er forsynet med et beskyttende rum med en åbning med lynlås for nem adgang. Opbevaringskurven er designet til at holde al dit kæledyrs tilbehør. Den...

  519,-
  4-5 Hverdage
 • Løbegård til hunde 8 paneler stål 80 x 100 sort
  709,- 1.839,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.130,- Tilbud!

  Varenummer: 7506

  Løbegård til hunde 8 paneler stål 80 x 100 sort

  Denne alsidige løbegård har mange funktioner: Du kan lege med, motionere, træne eller blot holde dine hunde i sikkerhed. Den vil være det perfekte legeparadis til dine firbenede venner! Denne løbegård kan let opstilles eller tages ned. Den består af 8 kraftige paneler, og hvert panel kan nemt fastgøres til det næste, hvilket gør det muligt at opstille...

  709,-
  4-5 Hverdage
 • Cykelanhænger til hund rød og sort
  779,- 839,- 4-5 Hverdage

  SPAR 60,- Tilbud!

  Varenummer: 35622

  Cykelanhænger til hund rød og sort

  Denne cykelanhænger til hunde vil være et ideelt valg, når du vil tage hunden med på cykeltur. Denne cykelanhænger til hunde har et robust stålstel og er fremstillet af oxfordstof, som gør den vandafvisende, holdbar og nem at vedligeholde. Dens trådnetsvinduer på begge sider giver luftcirkulation, mens der er indgang for og bag for øget bekvemmelighed....

  779,-
  4-5 Hverdage
 • Hundeklapvogn blå
  489,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 7201

  Hundeklapvogn blå

  Denne kæledyrsklapvogn er ideel til at tage dit kæledyr med på en lang tur gennem parken, en gåtur rundt i nabolaget, eller måske en shoppingtur i storcenteret. Den er forsynet med et beskyttende rum med en lynlåsåbning for nem adgang. Kurven er designet til at opbevare alt dit kæledyrs tilbehør på farten. Den er lavet af vandafvisende, brudsikkert og...

  489,-
  4-5 Hverdage
 • Fåreklippersæt i seks dele 350 W
  629,- 749,- 4-5 Hverdage

  SPAR 120,- Tilbud!

  Varenummer: 4259

  Fåreklippersæt i seks dele 350 W

  Med varmere tider i sigte er det tid til at trimme dit fårs pels. Med dette komplette fåreklippersæt kan du klare denne opgave effektivt. Den effektive motor gør denne 350 W fåreklipper stærk nok til at skære sig igennem den tykke fårepels. Bladene skærer med en hastighed på 2400 o/min, hvilket gør klipningen til en let og yderst behagelig oplevelse for...

  629,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs hønsebur 2,75 x 2 x 2 m galvaniseret stål
  1.549,- 2.569,- 4-5 Hverdage

  SPAR 1.020,- Tilbud!

  Varenummer: 7701

  Udendørs hønsebur 2,75 x 2 x 2 m galvaniseret stål

  Vores praktiske og rummelige hønsebur er et perfekt valg som en udendørs indhegning til dine kyllinger, høns, ænder og andre smådyr, og det vil holde dem trygge og komfortable. Det er også egnet til store fugle og kan bruges som voliere. Dette hønsebur er lavet af galvaniseret stål i høj kvalitet for robusthed og holdbarhed. Det har et tag i 100 %...

  1.549,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs bur til små kæledyr 4 døre træ
  669,- 869,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 7273

  Udendørs bur til små kæledyr 4 døre træ

  Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og...

  669,-
  4-5 Hverdage
 • Hvalpegård stål 93 x 63 x 61 cm
  529,- 929,- 4-5 Hverdage

  SPAR 400,- Tilbud!

  Varenummer: 7507

  Hvalpegård stål 93 x 63 x 61 cm

  Denne alsidige hvalpegård har mange funktioner: Du kan lege, motionere, træne eller blot holde dine hvalpe i sikkerhed. Den vil være det perfekte legeparadis til dine firbenede venner! Denne hvalpegård kan nemt opstilles og tages ned. Den har en hængslet dør med sikkerhedslås, der giver nem adgang. Denne holdbare og vejrbestandige hvalpegård er lavet af...

  529,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs bur til små kæledyr 1 niveau træ
  689,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 7270

  Udendørs bur til små kæledyr 1 niveau træ

  Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker....

  689,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs hønsehus
  1.069,- 1.599,- 4-5 Hverdage

  SPAR 530,- Tilbud!

  Varenummer: 7312

  Udendørs hønsehus

  Dette hønsehus i høj kvalitet er egnet til at holde kyllinger, høns, ænder og mange andre små dyr. Det har et omfattende design med et hus, en redekasse og en stor løbegård med trådnet, som giver dig mulighed for at holde øje med dit fjerkræ. Huset er lavet af træ, som er malet for at kunne holde til at stå udenfor. Det grønne, vandtætte materiale på...

  1.069,-
  4-5 Hverdage
 • Hvalpegård stål 125 x 80 x 70 cm
  1.329,- 1.509,- 4-5 Hverdage

  SPAR 180,- Tilbud!

  Varenummer: 7508

  Hvalpegård stål 125 x 80 x 70 cm

  Denne alsidige hvalpegård har mange funktioner: Du kan lege, motionere, træne eller blot holde dine hvalpe i sikkerhed. Den vil være det perfekte legeparadis til dine firbenede venner! Denne hvalpegård kan nemt opstilles og tages ned. Den har en hængslet dør med sikkerhedslås, der giver nem adgang. Denne holdbare og vejrbestandige hvalpegård er lavet af...

  1.329,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs kaninbur 1 dør træ brun
  599,- 839,- 4-5 Hverdage

  SPAR 240,- Tilbud!

  Varenummer: 36091

  Udendørs kaninbur 1 dør træ brun

  Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker....

  599,-
  4-5 Hverdage
 • Hundehus til haven med åbent tag imprægneret fyrretræ
  579,- 599,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 31551

  Hundehus til haven med åbent tag imprægneret fyrretræ

  Dette hundehus til haven vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørsområde med sit rustikke design. Det vil være et fremragende sted, hvor din hund kan slappe af og være i ly for dårligt vejr. Huset er fremstillet af imprægneret fyrretræ i høj kvalitet, hvilket gør det holdbart, vejrbestandigt og rådresistent. Takket være det unikke tagdesign...

  579,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs kaninbur 4 døre træ grå
  899,- 1.029,- 4-5 Hverdage

  SPAR 130,- Tilbud!

  Varenummer: 36095

  Udendørs kaninbur 4 døre træ grå

  Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og...

  899,-
  4-5 Hverdage
 • Hundfön med varmelegeme 2400 W
  679,- 789,- 4-5 Hverdage

  SPAR 110,- Tilbud!

  Varenummer: 7199

  Hundfön med varmelegeme 2400 W

  Dette hundfön giver naturlig varme og er mere støjsvage i drift. Den er velegnet professionel brug, men også til brug i hjemmet. Fon der er kraftfuld og har en høj lufthastighed giver høj volumen af ​​varm luft til at tørre pelsen uden at beskadige det, og tørretumbler har justerbar temperaturkontrol (normal og varmt), justerbar vindhastighed, samt to...

  679,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs kaninbur 3 døre træ brun
  769,- 1.179,- 4-5 Hverdage

  SPAR 410,- Tilbud!

  Varenummer: 36103

  Udendørs kaninbur 3 døre træ brun

  Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og...

  769,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs kaninbur 3 døre træ grå
  739,- 1.339,- 4-5 Hverdage

  SPAR 600,- Tilbud!

  Varenummer: 36101

  Udendørs kaninbur 3 døre træ grå

  Dette kvalitetsbur i 2 niveauer giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning, eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og...

  739,-
  4-5 Hverdage
 • Udendørs kaninbur 1 niveau træ rød
  439,- 639,- 4-5 Hverdage

  SPAR 200,- Tilbud!

  Varenummer: 36087

  Udendørs kaninbur 1 niveau træ rød

  Dette kvalitetsbur giver dig et stort, hyggeligt sted til at holde små dyr, især de søde kaniner. Det har flere funktioner: leg, motion, træning eller bare til at holde dine kæledyr et sikkert sted. Buret giver masser af plads til, at dine kæledyr kan bevæge sig, mens det tætte trådnet i jern hjælper til at undgå uhensigtsmæssig adfærd og ulykker....

  439,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 24 af 1071