ildsted Fulla rustfarvet 88030
ildsted Fulla rustfarvet 88030
ildsted Fulla rustfarvet 88030
ildsted Fulla rustfarvet 88030

4 På lager

ildsted Fulla rustfarvet 88030

Dette Fulla-ildsted vil være en dekorativ og stemningsskabende tilføjelse til din have eller terrasse, mens det hjælper dig med at holde varmen på kølige aftener. Ildstedet er en stor kurv (50 cm i diameter), som gør det muligt for dig at starte et stort bål ved brug af flere stykker brænde. Du kan se flammerne igennem de udskårede bogstaver i siden, hvilket vil dig et unikt udsyn til bålet. Stålet i høj kvalitet vil holde i mange sæsoner, og rust-looket vil se endnu bedre og mere naturligt ud gennem tiden. De tre ben gør Fulla-ildstedet yderst stabilt. Så du kan invitere dine venner og familie til at opleve en atmosfærisk og varm aften med dette RedFire-ildsted. Højden på 40 cm vil sørge for, at du kan føle dig rigtig varm over hele kroppen.

Flere detaljer

54062

Leveringstid: 6-8 Hverdage

1.711,-
1.418,-

SPAR 293,- TILBUD!

Yderligere information

Dette Fulla-ildsted vil være en dekorativ og stemningsskabende tilføjelse til din have eller terrasse, mens det hjælper dig med at holde varmen på kølige aftener.

Ildstedet er en stor kurv (50 cm i diameter), som gør det muligt for dig at starte et stort bål ved brug af flere stykker brænde. Du kan se flammerne igennem de udskårede bogstaver i siden, hvilket vil dig et unikt udsyn til bålet. Stålet i høj kvalitet vil holde i mange sæsoner, og rust-looket vil se endnu bedre og mere naturligt ud gennem tiden.

De tre ben gør Fulla-ildstedet yderst stabilt. Så du kan invitere dine venner og familie til at opleve en atmosfærisk og varm aften med dette RedFire-ildsted. Højden på 40 cm vil sørge for, at du kan føle dig rigtig varm over hele kroppen.

  • Farve: Rustrød
  • Materiale: Stål
  • Mål: 50 x 40 (Diameter x H)
  • 2 mm tykt stål
  • Stor diameter