Køb Gabionvæg med dæksler galvaniseret stål 600 x 50 x 200 cm fra boligcenter.dk

50+ På lager

Gabionvæg med dæksler galvaniseret stål 600 x 50 x 200 cm

Denne 6 meter lange gabionvæg er et godt valg til både privat og kommercielt landskabsdesign. Gabionkurven giver dig en nem måde at bygge en stærk og modstandsdygtig væg på, der, hvor du har brug for det. Gabionkurven er meget stabil og modstandsdygtig og fremstillet af rustfrit og vejrresistent galvaniseret stål. Trådnettet er lavet ved at sammensvejse de tværgående og langsgående tråde i hvert kryds. Den stabile gabionkurv er designet til at blive fyldt med sten eller ral. Top- og bunddækslerne holder indholdet på plads, når de forsegles. Bemærk, at sten ikke medfølger.

Flere detaljer

6563

Ny vare

Leveringstid: 6-8 Hverdage

3.429,-
3.089,-

SPAR 340,- Tilbud!

Yderligere information

Denne 6 meter lange gabionvæg er et godt valg til både privat og kommercielt landskabsdesign. Gabionkurven giver dig en nem måde at bygge en stærk og modstandsdygtig væg på, der, hvor du har brug for det.

Gabionkurven er meget stabil og modstandsdygtig og fremstillet af rustfrit og vejrresistent galvaniseret stål. Trådnettet er lavet ved at sammensvejse de tværgående og langsgående tråde i hvert kryds. Den stabile gabionkurv er designet til at blive fyldt med sten eller ral. Top- og bunddækslerne holder indholdet på plads, når de forsegles. Bemærk, at sten ikke medfølger.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Mål: 600 x 50 x 200 cm (L x B x H)
  • Maskestørrelse: 10 x 5 cm/30 x 20 cm (L x B)
  • Wirediameter: 3,5 mm
  • Bæreevne: 1400 kg/m³