50+ På lager

Vinreol til 15 flasker aluminium sølvfarvet

Denne vinreol hjælper dig med at opbevare og organisere dine favoritvine. Stativet fungerer som en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig. Vinstativet kan rumme op til 15 flasker vin. Den unikke form giver dit hjem et præg af moderne stil. Du kan også give det som en fremragende gave til dine vinelskende venner og bekendte. Vinreolen er lavet af aluminium i høj kvalitet med en poleret finish, som gør den ekstremt slidstærkt. Den vil holde i mange generationer! Bestil denne moderne vinreol hjem i dag! Bemærk venligst, at flasker ikke medfølger.

Flere detaljer

9586

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

449,-
279,-

SPAR 170,- Tilbud!

Yderligere information

Denne vinreol hjælper dig med at opbevare og organisere dine favoritvine. Stativet fungerer som en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig.

Vinstativet kan rumme op til 15 flasker vin. Den unikke form giver dit hjem et præg af moderne stil. Du kan også give det som en fremragende gave til dine vinelskende venner og bekendte.

Vinreolen er lavet af aluminium i høj kvalitet med en poleret finish, som gør den ekstremt slidstærkt. Den vil holde i mange generationer!

Bestil denne moderne vinreol hjem i dag!

Bemærk venligst, at flasker ikke medfølger.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Aluminium med en poleret finish
  • Mål: 26 x 14 x 54 cm (B x D x H)
  • Kan rumme op til 15 flasker vin (flasker er ikke inkluderet)
  • Nem at rengøre