Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
89 ,- 89 ,-
Vægt
0 kg 1 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Glastykkelse
mere.. mindre

Kabelstyring

Der er 1 produkt.
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kabelstyring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Strips til ledninger...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Strips til ledninger og kabler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Kabelstrips 100 stk. 15 cm
  89,- Udsolgt

  Varenummer: 38570

  Kabelstrips 100 stk. 15 cm

  Vores kabelstrips er designet til brug i hjemmet, kontoret, værkstedet og mere. De kan bruges til at holde styr på elektriske ledninger, ophænge lamper og bannere, fastgøre havehegn/net, sikre cykel-/biltilbehør mv. Vores kabelstrips er lavet af brandhæmmende materiale i høj kvalitetet og har overlegen styrke. Du kan nemt fordoble trækstyrken ved at...

  89,-
  Læg i kurv Mere
  Udsolgt
Viser 1 - 1 af 1 resultat