Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
289 ,- 4339 ,-
Vægt
5 kg 7 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Bredde
mere.. mindre
2 varer

Byggeri

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Byggeri. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Trafikkegler &...
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Trafikkegler & parkeringsudstyr. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Inspektion
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Inspektion. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Viser 1 - 2 af 2
 • Parkeringsbarriere
  289,- 309,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 3466

  Parkeringsbarriere

  Beskyt mod biltyveri, begræns adgangen til indkørsler og sikr din parkeringsplads med vores parkeringsbarriere! Denne parkeringsbarriere er nem at installere. Du kan montere den på næsten alle overflader ved at bruge de 9 medfølgende møtrikker. Barriereren har også refleksstriber, så du nemt kan se den om natten. Den er hurtigt og nemt at betjene ved at...

  289,-
  4-5 Hverdage
 • Rørinspektionskamera 30 m med DVR-kontrolboks
  4.479,- 4.549,- 4-5 Hverdage

  SPAR 70,- Tilbud!

  Varenummer: 4142

  Rørinspektionskamera 30 m med DVR-kontrolboks

  Dette er et professionelt videokamerasystem med et vandtæt kamera, som er forbundet med et glasfiberkabel, der anvendes til kloakrørs-inspektion samt inspektion af andre områder, som er svære at nå. Når du tilslutter kameraet til kabelspolen, så kan du nå den ønskede dybde eller afstand ved at trække ledningen ud. Den medfølgende rulle vil sørge for, at...

  4.479,-
  4-5 Hverdage
Viser 1 - 2 af 2