Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor
Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor
Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor
Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor
Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor

50+ På lager

Væghængt solcellelampe med bevægelsessensor

Denne væghængte solcellelampe er den perfekte dekorative belysning til haver, terrasser, stier og altaner. Den kan nemt monteres på en væg eller et hegn. Denne solcelle-væglampe er udstyret med et AA-batteri, der oplades af sollyset. I løbet af dagen omdanner solpanelet dagslyset til elektricitet og genoplader batteriet. Der er tre 0,2 W lysdioder indeni, hvoraf 2 lyser i hvidt og 1 i gult. Den gule lysdiode tændes automatisk, når det bliver mørkt, mens de hvide tændes, når den indbyggede bevægelsessensor registrerer bevægelse om natten. Vores soldrevne væglampe er energibesparende og kræver ikke meget vedligeholdelse. Du får derfor ikke en højere elregning, når du anvender væglampen, da den er soldrevet.

Flere detaljer

28081

Leveringstid: 5-7 Hverdage

406,-
244,-

SPAR 162,- TILBUD!

Yderligere information

Denne væghængte solcellelampe er den perfekte dekorative belysning til haver, terrasser, stier og altaner. Den kan nemt monteres på en væg eller et hegn.

Denne solcelle-væglampe er udstyret med et AA-batteri, der oplades af sollyset. I løbet af dagen omdanner solpanelet dagslyset til elektricitet og genoplader batteriet. Der er tre 0,2 W lysdioder indeni, hvoraf 2 lyser i hvidt og 1 i gult. Den gule lysdiode tændes automatisk, når det bliver mørkt, mens de hvide tændes, når den indbyggede bevægelsessensor registrerer bevægelse om natten.

Vores soldrevne væglampe er energibesparende og kræver ikke meget vedligeholdelse. Du får derfor ikke en højere elregning, når du anvender væglampen, da den er soldrevet.

  • Mål: 20 x 9,5 x 27,5 cm (L x D x H)
  • Materiale: ABS
  • Farve: Sort
  • Solpanel: 0,15 W/4,5 V/35 mAh
  • Batteri: AA 1,2 V / Li Fe 600 mAh
  • Med 3 indbyggede LED'er: 3 x 0,2 W
  • Bevægelsessensor: 5-6 m rækkevidde, 120° graders detektionsvinkel
  • Belysningstilstand: Slukket / Dæmpet / Lys
  • Lysfarve: 2 x hvid, 1 x gul (svag), den gule lysdiode tændes automatisk, når det bliver mørkt, mens de hvide tændes, når de registrerer bevægelse.