ingeniørfilesæt- og raspesæt i otte dele 200 mm 44961
ingeniørfilesæt- og raspesæt i otte dele 200 mm 44961

5 På lager

ingeniørfilesæt- og raspesæt i otte dele 200 mm 44961

Dette ingeniørsfil- og raspesæt i 8 dele med soft-grip-håndtag fra Draper Tools består af filer og raspe i forskellige former og størrelser og er afgørende for mange former for udformning og efterbehandling omkring dit hus og i dit værksted. Disse værktøjer er lavet af holdbart, høj-kulstofstål. Sættet kommer i en let, bærbar værktøjsrulle, så dine værktøjer altid være pænt organiseret og klar til øjeblikkelig brug. Det bløde håndtagsgreb er meget behageligt at arbejde med. Dette sæt indeholder 6 filer: flad, hånd, halvrunde, runde, firkantede og tre firkantede og 2 raspe: halv runde og runde.

Flere detaljer

46970

Leveringstid: 6-8 Hverdage

776,-
430,-

SPAR 346,- TILBUD!

Yderligere information

Dette ingeniørsfil- og raspesæt i 8 dele med soft-grip-håndtag fra Draper Tools består af filer og raspe i forskellige former og størrelser og er afgørende for mange former for udformning og efterbehandling omkring dit hus og i dit værksted.

Disse værktøjer er lavet af holdbart, høj-kulstofstål. Sættet kommer i en let, bærbar værktøjsrulle, så dine værktøjer altid være pænt organiseret og klar til øjeblikkelig brug. Det bløde håndtagsgreb er meget behageligt at arbejde med.

Dette sæt indeholder 6 filer: flad, hånd, halvrunde, runde, firkantede og tre firkantede og 2 raspe: halv runde og runde.

  • Farve: Blå og sort
  • Materiale: Højkarboniseret stål
  • Rullemål: 39,8 x 37,2 x 3,4 cm (L x B x H)
  • Bladlængde: 200 mm
  • Med soft-grip-håndtag
  • Omfatter 8 dele: flad, hånd, halvrunde, runde, firkantede og tre firkantede filer; halvrunde og rund-raspe
  • Opbevares i en værktøjsrulle