Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
129 ,- 719 ,-
Vægt
0 kg 14 kg
Farve
mere.. mindre
Materiale
mere.. mindre
Produktmål
mere.. mindre
Længde
mere.. mindre

Sav – tilbehør

3 varer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sav – tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Tilbehør til båndsave
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til båndsave. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Viser 1 - 3 af 3
 • Geringssav Stand
  719,- 739,- 4-5 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 3463

  Geringssav Stand

  Dette Mitre Stand er et must for enhver professionel eller GDS entusiast. Den indeholder hurtig frigivelse klemmer for hurtig og nem udstyr omskiftning. Den lette konstruktion gør det nemt at blive gennemført omkring byggepladsen.Den er velegnet til brug med en bred vifte af geringssave.

  719,-
  4-5 Hverdage
 • Reserve savklinger til air body-sav 10 stk. 24T & 32T
  159,- 179,- 4-7 Hverdage

  SPAR 20,- Tilbud!

  Varenummer: 3520

  Reserve savklinger til air body-sav 10 stk. 24T & 32T

  Dette savklingesæt indeholder fem 24T-savklinger og fem 32T-savklinger. Udstyret i en air body-sav, er savbladet perfekt til at skære i en lang række materialer som træstykker, glasfiber, plastikstykker, metalplader osv.

  159,-
  4-7 Hverdage
 • Båndsavsstativ i stål
  438,- 4-7 Hverdage

  Varenummer: 5903

  Båndsavsstativ i stål

  Dette stabile båndsavsstativ er lavet i robust stål, og det er derfor et ideelt stykke tilbehør til din båndsav. Dette stativ tilbyder både robust og stabil support. Det kan hjælpe med at hæve båndsaven, samtidig med at du sparer på pladsen. Desuden øger den pulverlakerede stålkonstruktion stativets robusthed og stabilitet. Det passer til båndsave på 10...

  438,-
  4-7 Hverdage
Viser 1 - 3 af 3