Køb Natborde 4 stk. med 2 skuffer MDF hvid fra boligcenter.dk

50+ På lager

Natborde 4 stk. med 2 skuffer MDF hvid

Dette sæt bestående af 4 natborde i vintagestil kommer med store skuffer, så de ting, du skal bruge ved sengetid, altid er inden for rækkevidde. Hvert møbel har to skuffer. Skufferne i ægte træ med en klar lakering gør dette natbord mere elegant. Sengebordet er fremstillet i holdbart, hvidt MDF. Det har også tilspidsede skabsben og håndtag i børstet nikkel. Pakken indeholder 4 sengeskabe. Bemærk venligst: da dette møbel er lavet af træ og er malet hvidt, og da det er håndlavet, så kan det komme med små skønhedsfejl.

Flere detaljer

18986

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.879,-
1.759,-

SPAR 120,- Tilbud!

Yderligere information

Dette sæt bestående af 4 natborde i vintagestil kommer med store skuffer, så de ting, du skal bruge ved sengetid, altid er inden for rækkevidde.

Hvert møbel har to skuffer. Skufferne i ægte træ med en klar lakering gør dette natbord mere elegant. Sengebordet er fremstillet i holdbart, hvidt MDF. Det har også tilspidsede skabsben og håndtag i børstet nikkel.

Pakken indeholder 4 sengeskabe. Bemærk venligst: da dette møbel er lavet af træ og er malet hvidt, og da det er håndlavet, så kan det komme med små skønhedsfejl.

  • Materiale: MDF
  • Farve: Hvid
  • Mål: 34,5 x 30 x 49 cm (L x B x H)
  • Pakken indeholder 4 natborde