Køb Natborde med skuffer 2 stk. brun fra boligcenter.dk

41 På lager

Natborde med skuffer 2 stk. brun

Disse 2 smukke sengeskabe med 2 skuffer hver har et underspillet, men stilfuldt design, og de kan bruges som sideskabe eller telefonborde. Disse sengeskabe vil være en praktisk samt yderst dekorativ tilføjelse til dit soveværelse eller stue. De rektangulære bordplader er ideelle til fremvisning af pyntegenstande, fotorammer og potteplanter, mens de store skuffer giver rigelig plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde. Disse sengeskabe er særdeles robuste og holdbare takket være MDF i høj kvalitet samt fyrretræet. Montering er særdeles let. Pakken indeholder 2 natborde.

Flere detaljer

18996

Ny vare

Leveringstid: 4-6 Hverdage

1.449,-
1.419,-

SPAR 30,- Tilbud!

Yderligere information

Disse 2 smukke sengeskabe med 2 skuffer hver har et underspillet, men stilfuldt design, og de kan bruges som sideskabe eller telefonborde.

Disse sengeskabe vil være en praktisk samt yderst dekorativ tilføjelse til dit soveværelse eller stue. De rektangulære bordplader er ideelle til fremvisning af pyntegenstande, fotorammer og potteplanter, mens de store skuffer giver rigelig plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde. Disse sengeskabe er særdeles robuste og holdbare takket være MDF i høj kvalitet samt fyrretræet. Montering er særdeles let.

Pakken indeholder 2 natborde.

  • Farve: Brun
  • Materiale: MDF og fyrretræ
  • Produktmål: 40 x 30 x 68 cm (L x B x H)
  • Bordet kan også bruges som et sidebord eller som bord til en stationær telefon.
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
  • Pakken indeholder 2 natborde
  • Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her
    Undgå, at dine møbler tipper