Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort
Havestole 4 stk. polyrattan sort

50+ På lager

Havestole 4 stk. polyrattan sort

Disse havestole i polyrattan bliver fokuspunktet i haven eller på terrassen. De er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Udendørsstolen har et pulverlakeret stålstel, der er dækket med polyrattan, så den er robust og let at rengøre. Armlænene er fremstillet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, som tilføjer en rustik charme. Spisebordsstolen er desuden designet med et buet ryglæn og armlæn, hvilket skaber en ergonomisk facon. Den tykke og bløde sædehynde giver ekstra siddekomfort. Hyndebetrækkene med lynlås kan nemt tages af og vaskes. Havestolen er let at flytte rundt takket være den lette konstruktion. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader.

Flere detaljer

474629

Leveringstid: 6-8 Hverdage

2.944,-
1.992,-

SPAR 952,- TILBUD!

Yderligere information

Disse havestole i polyrattan bliver fokuspunktet i haven eller på terrassen. De er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven.

Udendørsstolen har et pulverlakeret stålstel, der er dækket med polyrattan, så den er robust og let at rengøre. Armlænene er fremstillet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, som tilføjer en rustik charme. Spisebordsstolen er desuden designet med et buet ryglæn og armlæn, hvilket skaber en ergonomisk facon. Den tykke og bløde sædehynde giver ekstra siddekomfort. Hyndebetrækkene med lynlås kan nemt tages af og vaskes. Havestolen er let at flytte rundt takket være den lette konstruktion.

Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.

Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning

Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader.

  • Farve, polyrattan: Sort
  • Hyndefarve: Cremefarvet
  • Materiale: Polyrattan, massivt akacietræ, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)
  • Mål: 61 x 60 x 88 cm (B x D x H)
  • Mål, sæde: (43-47) x 47 cm (B x D)
  • Sædehøjde fra gulvet: 43 cm
  • Armlænshøjde fra jorden: 63/65 cm
  • Tykkelse, sædehynde: 5 cm
  • Montering/samling påkrævet: Ja
  • Pakken indeholder:
  • 4 x stol
  • 4 x sædehynde