Filtrer

Kategorier
mere.. mindre
Pris
1159 ,- 1339 ,-
Vægt
2 kg 6 kg
Materiale
mere.. mindre
2 varer

Messingblæsere

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Messingblæsere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Trompeter & kornetter
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Trompeter & kornetter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Trækbasuner
  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Trækbasuner. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Viser 1 - 2 af 2
 • Trombone gul messing med guldlakering Bb
  1.379,- 4-5 Hverdage

  Varenummer: 33872

  Trombone gul messing med guldlakering Bb

  Vores klassiske Bb-trombone er et ideelt valg for den begyndende trombonespiller. Lavet af gul messing med guldlakering har dette instrument et godt udseende, en rig lyd og er holdbar. Soul, jazz, funk eller popmusik er ikke komplet uden en Bb-trombone. Det glidende udtræk sikrer træthedsfrit spil. Sættet inkluderer en bæretaske til rejse og opbevaring og...

  1.379,-
  4-5 Hverdage
 • Trompet gul messing med guldlakering Bb
  1.179,- 1.219,- Udsolgt

  SPAR 40,- Tilbud!

  Varenummer: 33871

  Trompet gul messing med guldlakering Bb

  Vores klassiske treventils Bb-trompet er et ideelt valg for den begyndende trompetspiller. Lavet af gul messing med guldlakering har dette instrument et godt udseende, en rig lyd og er holdbar. Soul, jazz, funk eller popmusik er ikke komplet uden en Bb-trompet. Sættet inkluderer en bæretaske til rejse og opbevaring og et rensesæt for nem vedligeholdelse.

  1.179,-
  Læg i kurv Mere
  Udsolgt
Viser 1 - 2 af 2